Strach

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49892 5.9.2011 16:14

Budu se snážít to popsat mam strach s těhotenskeho testu ;(
No asi před 20-25 dnama jsem měla sex ale moje chyba nechraněnej ;(
Trval víc jak 5minutek netrval asi před 3dnama mě začlo bolet ne v podbříšku ale jako by vaječníky a píchato po 8hod každy den se mi chce zvracet nejim skoro nic nebot sním kousek a jsem plna už 2dny mi není dobře celej den čekam kdy to semnou sekné ještě jsem nezvracela nejde to mam pocít a bolest že to mm dostat mam to stejné jak jsem to měla nazačatku když mi začlí měsíčky od 11ctí cítím se stejně jako tedka. Nechcí k lekáří jsem tam furt nebot mam pokaždé předměsíčkama zanět. Přítel mi řekl at se nebojím že se neudělal a neustale mi říka at se nebojim. Opravdu už nevím ;( Měsíčky mam dostat bud dnesk nebo 15cteho ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,chápu , že máš strach ale skus se tolik nenervovat.Tím si můžeš MS oddálit a nebo i jeden cyklus vynechat.Teď už nic nezměníš.Musíš jen čekat.Udělej si testík a uvidíš.Ale určitě popřemýšlej o HA a nebo aspoň používejte kondom.Držim palečky :-)

  • Promin, ale kolik ti je, že se nechráníš??? Je klidně možné, že jsi těhotná i když se do tebe neudělal. Protože v průběhu pohl. styku se mužům uvolnuje tekutina, která může obsahovat sperma. Musíš vydržet, jestli přijde MS, pak testnout. Ale nepochopila jsem, že ti má ms přijít bud dneska, nebo patnáctého...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist