Strach

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47763 21.7.2011 14:08

Ahoj mám problém mám přítele a on chce vyzkoušet anální sex. A já se toho bojim nevim jak jako to....? Bolí to? Chci to vyzkoušet ale bojim se, že se nějak strapnim :\ :\

Je to asi trapná otázka ale jak poznám, že se dostatečně vyprázdněná? :\ :\

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že stačí když si během dne dojdeš na velkou a pak už to neřeš, budeš mít zprvu nepříjemný pocit, aby se nestala "nehoda", ale je to vážně jen pocit, tak se toho neboj :-) Hodně lubrikantu, hlavně pomalu a uvolnit se, nemysli na nic. Já osobně to beru za velmi příjemné zpestření "běžného" sexu, v kombinaci s dalšími technikami (stimulace klitorisu a tzv."prstění") je to zaručeně nejrychlejší způsob jak dosáhnu orgasmu. Takže hodně zdaru ;-)

  • Ahoj,
    myslim, ze najlepsia cesta je zacat iba drazdenim analu. Idealne je, nezne drazdenie analu najskor prstami. Napr. pri drazeni klitorisu jazykom Ti moze partner nezne vsunut prst do zadocku (samozrejme za pouziti lubrikantu) alebo drazdenie kundicky aj zadocku zaroven... technik je vela. A ak si tieto "analne hratky" oblubis, skus i analny sex. Mozna je dobre skusit si to aj sama. Ci uz prstami pri masturbacii alebo mensim robertkom.
    Partner musi byt velmi vnimavy a citlivy a v pripade, ze ta to boli, prestat. Na analny sex musis byt hodne uvolnena, aby to nebolelo. (Mozna je dobre spravit si hezky vecer, dat si sklenku vina na uvolnenie myslienok...)
    No a uvidis... Co sa tyka vyprazdnenia, tak samozrejme, mozes si spravit aj klystir, ale v pripade, ze mas normalnu stolicu a pojdes v ten den na velku, bude to v pohode.. Odporucam pouzit nejaky vonavy lubrikant :-)

    Mia

  • Určitě se do toho nenuť jen proto, že to chce on. Musíš to chtít taky. Pak je dobré si udělat klystýr a mazat hodně lubrikačním gelem a jít na to pomalu a opatrně.

  • me to take nekdy boli,ale kdyz si poridite lubrikacni gel,ty budes uvolnena,tvuj pritel nezny,a budes poradne vyprazdnena tak si myslim,ze to probehne v pohode,ja to osobne nejak nemusim,nic mi to nerika,ale nekteri chlapi to radi.dokonce i nektere zenske si na tom ujizdeji.hold kazdy rad neco jineho.a kazdeho vec co doma provozuje.

  • Já už jsem s přítelem 3 roky, takže i kdyby se stala nějaká ta nehoda, tak věřím, že to pochopí a nic z toho dělat nebude, pokud příteli v tomhle dostatečně nevěříš, asi bych se do toho nepouštěla, jinak rady už Ti holky napsaly...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist