Stitna žláza

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181441 20.2.2018 17:06

Ahoj chci se optat jestli je tady někdo co má podobné jako já potim se když jdu daleko když jdu daleko už nemůžu jsem udychana můžu dychat normálně jen si potřebuji sednout a napit a pak je to zase ok než ujdu další kousek.dr mi bral krev a říkal že pokud se to potvrdí tak musím na operaci štítné žlázy docela se bojím a nějaké vedlejší účinky?mohu přijít o hlas?nevím bojím se teď co mi dr řekne jsem skoro 2 roky po porodu a přibrala jsem něco málo po porodu.myslela jsem si že je to tlak ale asi není měla jsem 100/70 ale prý rychleji mi bije srdce tak fakt nevím jiný problém nemám

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • OveckaVeru20.2.2018 18:30

    ;-)No a nemuze to byt jenom nedostatecnou fyzickou ci pripadne tim ze jste pribrala? (Nepisete kolik ;-))

  • hiuhi20.2.2018 20:43

    Vypada to, ze neni fyzicka. Se stitnou zlazou marodim uz nekolik let a nikdy jsem nemela potize se zadychavanim ani nicim podobnym, co tu pises. Kdyz nepocitam extremne rychle pribirani, ale... Pri onemocneni se stitnou zlazou kdyz o nem nevis tak priberes skokove hodne kg, u me to bylo celkem 2x (jednou 20kg behem dvou mesicu nez se na problemy se stitnou zlazou prislo a podruhe behem mesice pres 30kg kdy mi porod stitnou zlazu prilis ovlivnil)… nicmene i s temi kily navic (ne, dolu jsem je jeste nedala) bez sebemensiho problemu ujdu behem hodiny pres 7km bez zadychani, vybehnu 6 pater.... Ac na to nevypadam fyzicku mam celkem dobrou, takze to chce zacit sportovat.

    Jo a pokud bys trpela hypofunkci stitne zlazy (dle toho pribirani) tak by ti byla co chvili zima i pri 25 stupnich. Pri hyperfunkci bys zase extremne rychle hubla, takze tou to nebude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist