Stesk po bývalém, mám mu napsat nebo ani náhodou?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321144 15.5.2017 7:55

Ahoj, mám strašné dilema. Pro někoho by to byla asi snadná odpověď, ale já se cítím přímo mizerně už je proto, že na to pomýšlím a na druhou stranu, že jsem to ještě neudělala. Chtěla bych napsat svému bývalému. Myslíte, že je to blbost? Rozešli jsme se vlastně tak, že jsme se pohádali a on prostě přestal psát (bydlí daleko). Když jsem mu napsala já, občas odepsal s tím, že mě obviňoval, jako bych mu hrozně pokazila život a občas mě úplně ignoroval. Pořádně do teď nechápu, co se s ním stalo, když mě měl kdysi tolik rád. Prostě se začal měnit, plno hádek, protože všechno musí být po jeho, já ho musím poslouchat a já jsem ta špatná. Kamarád mi říkal, že si myslí, že jsem to sama čekala a kamarádka něco podobného, že mu psát ani nemám, když se tak ke mě choval. Jenže teď, když je mi smutno, vzpomínám. Horší snad než samotný moment rozchodu. Oblékla jsem si tričko, které mi dal na spaní a už to jelo. Zase jsem se dívala po plyšácích, co mi dal, po naušnicích a že už nenosím ani náramek od něj. A fotky jsou snad ještě horší, když je vidím třeba na instagramu. A co mě tolik štve? Že na 80% si jsem jistá, že měl na instagramu fotku se mnou, která tam už není. Jako by mě prostě mazal ze života, jako bych ani neexistovala. Přijde mi to jako naprostá hnusárna, když jsme spolu byli dva roky a on už ani nechce, aby někdo věděl, že kdysi byl právě se mnou. Začínám mít dojem, že nevím, co chci. Znáte písničku "I hate you, I love you" dost mi t připomíná mou situaci. Neskutečně miluju toho kluka, co mě objímal a měl rád a naprosto nenávidím toho, kým se stal ještě před tím, než se na mě tak hnusně vykašlal. Nevíte, co mám dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys15.5.2017 8:00

    To jsou normální pocity po rozchodu a nějakou dobu to bude trvat. Podle toho, co píšeš o tom, jak se k tobě choval, bych mu nepsala a hlavně bych se nesnazila k němu vrátit.

  • Nepiš, nemá to cenu, ten stesk musíš nějak překonat.
    Já se v tom nyní taky plácám... měsíc. Ale u nás to bylo jiné. Vztah několik let, žití spolu..
    Má u tu ještě dost věci, tak náklaďák... dokonce i svůj počítač tu nechal. Domluvili jsme se, že až budu připravená ho vidět, tak si pro to přijede a vše si zabalí, já se ale obavám, že tímhle stylem nebudu připravená nikdy... Věci jestli postrádá nevím, nebavím se s ním... nepíšu mu, a s kamarády jsem se domluvila, že ty jeho krámy mi pomohou vystěhovat a dovezou mu je.

  • Určitě mu nepiš. Stesk je normální reakce na rozchod, i když jste spolu byli 2 roky. I to už je docela hodně :) Podle toho, co píšeš se k tobě choval ošklivě, takže vážně není o co stát. Radši se nějak zabav, chod ven, sportuj a nebudeš mít tolik to nutkání mu napsat :) A k tomu, že smazal fotky. Já jsem taky smazala veškerý fotky s mým bývalým, vyhodila jsem úplně všechno, co jsem měla od něj snad kromě pásku, kterej ani nevím, kde je :D Prostě některý lidi se toho potřebujou zbavit. Když jsem se o tom bavila se současným přítelem, tak říkal, že se po rozchodu s kýmkoliv musel okamžitě všeho zbavit, včetně fotek. Prostě nemá potřebu si něco z těch vztahů nechávat a má pak lepší šanci, že ten další vztah bude lepší. :) Taky díky němu jsem se těch věcí zbavila, možná by ti to taky pomohlo. Nic ti ho nepřipomíná, nepadáš do toho znova a znova.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist