Stejná druhá čarka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177729 20.2.2017 7:07

Tak jsem přestala testy tak často, ale chtěla jsem vidět rozdíl před a po víkendu. Výsledek je na foto, druhá čarka je stále stejná, ten úplně dole je z dnešního rána, ten nadtím z pátku a další. Značí to tedy nějaký problém, že? 17.2. jsem byla na krvi, hcg bylo 210 kednotek. Prosím poraďte, zda máte někdo podobnou zkušenost. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i20.2.2017 8:38

    Těhotenský test je od toho, aby ukázal jestli je pozitivní, nebo negativní. Ne, aby ukázal, jestli se dobře vyvíjí, to pozná až doktor. V tvém případě je jednoznačně pozitivní, takže se objednej k doktorovi (až tak 6tt+) a ten ti poví víc. Zkoumání intenzity barvy proužku má dle mne asi takovou hodnotu jako koukat do křišťálové koule. Jen se zbytečně nervuješ, ale nic z toho nezjistíš.;-)

  • gimi20.2.2017 9:13

    Já nejak nechápu k čemu ti to je... I kdyby bylo neco spatne, tak nekonecne testování ti v ničem nepomůže... Jedine ke stresu 8-o

  • trinetka20.2.2017 8:31

    Za prve bych ti doporucila nestridat znacku testu. A za druhe to tu holky uz rekli, carka je pozitivni. Nestresuj se, zavolej si na gyndu, at te objednaji a testuj maximalne kazde 3 dny pokud v tom minis pokracovat.. Gratuluji k miminku.

  • Všude mas //, pozitivní krev a v testech bývá čím dal tím min barviva, nestresovala by jsem se testy a byla v klidu :)

  • Já testovala znovu až po 5ti dnech a tam jsem rozdíl viděla. Podotýkám, že jsem testovala stejným TT (GS mamatest). Připadá mi, že testuješ moc brzy na to, aby byl jednoznačně vidět výsledek. Chce to být v klidu - ale je mi jasný, že to je podobný jako nemyslet na to, že chce člověk otěhotnět. ;-) Pokud tě to uklidní, zkus se domluvit znovu na krevních testech - třeba i jako samoplátce. ;-)

  • ja bych uz dal netestovala... tohle je jasne pozitivni test a to, ze carka nema stejnou barvu jako kontrolni? Malokdo ma stejny carky takze klidek a objednej se na ultrazvuk

  • Vzdyt je uplně jasně pozitivní... Netestovat obednat k mudr. Nevidim z testu nic co by ukazovalo na to zda je neco spatne, hlavně, test ti neukáže zda se to vyvíjí dobře nebo špatne....

  • sisterrys20.2.2017 8:35

    Těhotenský test nemeri hodnotu hcg, neumí určit, zda stoupá nebo ne, určuje jen, jestli hcg v krvi je nebo není. Pokud se bojíš zajdi na krev, to ti řekne víc. Na testy už kašli ;-)

  • Rozhodně už netestuj. Já taky neměla silnou čárku jako kontrolní a jsem v 15tt. Prostě je to pozitivní, krev taky, tak se objednej k lékaři na první UZ a těš se na něj. Stres ničemu nepomůže. Já tady to každodenní testování opravdu nechápu. Já počůrala jen jeden (a to mi druhý zbyl v krabičce), pak šla prostě na krev a pak UZ.

  • čárku stejné intenzity jako kontrolní sem dostala na testu s citlivostí 10 až asi 20 dní po ovulaci.
    takže dostat stejně silnou čárku není ze začátku tak snadné. záleží na tom, jak moc se hcg vylučuje do moči. já pak za 2 dny měla na uzv prokázán gestační váček.
    na uzv je vidět až od hodnot minimálně 1000 jednotek (ale spíše až 1500 jednotek) hcg.

  • kolky tyzden by si mala byt? 5. tyzdnu tehu odpoveda cca hcg 600

  • Já mám vlastní negativní zkušenost. Ale testovací čárku jsem měla celkově slabší než ty. Každopádně s přibývajícími dny by měla čárka sílit.

  • Mě každý den sílila víc a víc, dokonce byla zářivější než kontrolní. Pokud chceš mít jistotu, tak zajdi raději na krev :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist