Stěhování k rodičům?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #285870 15.6.2020 13:57

Ahoj holky, rozcházím se s přítelem a řeším bydlení, práci mám, jenze do toho studuji a platím si měsíčně školu, bydlení bych asi zvládla, ale nemám nic na vybavení, proto přemýšlím, zda je dobrá volba jít k rodičům? Mají teď blbé období a vypadá to na rozvod, tak nevím co teď... Děkuji za Vaše zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • finančně by to nejspíš dobrá volba byla. ale záleží jaké je tam zázemí i jinak - zda tam máš stále nějaký svůj pokoj, kde by jsi mohla být apod. (aby jsi měla i určitý klid) a taky zda by s tím rodiče souhlasili.
    ale je potřeba počítat s tím, že i na tvoji hlavu se mohou snést hromy blesky za aktuální situaci a případně i to, aby jsi tam dělala nějakého soudce (což je teda děsně nevděčná záležitost, protože i pokud budeš objektivní, vždy si to jeden vyloží špatně). na druhou stranu - možná by je tvoje přítomnost trošku usměrnila a nakonec by třeba ani k rozvodu nedošlo.

  • JanaK2030.6.2022 10:28

    Už jsem ve věku kdy bych měla přemýšlet o stěhování z rodinného hnízda. Bydlela jsem u rodičů v malé hezké vesnici, ale nebyla tady pro mě práce. Vystudovala jsem medicínu, a tak jsem si našla práci v nemocnici, takže mě čekalo stěhování. Kamarád mi doporučil stránky https://www.pujcovnadodavekbrno.net/ , kde jsme si půjčili dodávku.

  • esternovakova19708.8.2022 1:52

    Jedna půjčovna dodávek, která má tuším odkaz na web https://www.pujcovnadodavekotrokovice.cz/ mně dává docela výhodné nabídky dodávek po celý rok a jsem za to moc vděčná. K rodičům jsem se také musela nastěhovat na začátku měsíce protože mě vykopnul přítel z bytu, a tak jsem využila služeb, kdy jsem dostala 22 % slevu na víkendový pronájem.

  • Stěhování k rodičům není vůbec špatná věc, pokud tě situace ať už životní nebo i tvé rozhodnutí donutí tak učinit. Třeba já jsem se musela kvůli rozchodu s přítelem na chvilku přestěhovat a pomohla mi s tím velice firma http://dodavky.online , kde jsem si půjčila i dodávku :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist