Stehovani

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378959 14.2.2021 13:50

Ahoj du si pro radu. Jsou tu maminky ktere se stehovali dal od bydliste kde s ditetem / detmi zili ?
Neco o nas.
Jsem samozivitelka s 6ti letym synem zijeme sami ve vlastnim byte na jedne male vesnicce. Syn z de chodi do skolky ( je hiperaktivni a ve skolce neustale nejake problemy) dostat vlastni asistentku. Ale i pres to se tam furt neco deje. Ja tady bohuzel zadnou praci za rok a pul nenasla . Zijeme tady 4 roky a co jsem mela auto tak to slo. Syn dochazi na logopedii, k psychologovi a doktory mame proste vse tady. Jde o to ze uz nevim kudy kam . Mam ted noveho pritele jsme spolu kratce ale prisel s tim ze by jsme mohli zit u nej kde je skolka + skola v miste a co se divam tak prace tam je takze bych se urcite chytla a mela bych to i lepsi . Jde me o to ze byt stale jeste je nabit v manzelstvi a mam posledni dva roky na vyreseni s exmanzelem jenze ten se k tomu nema takze ani nevim zda bych ho mohla dat do pronajmu. Pritel zije u znamych na statku ale zrejme by to nevadilo. Jde me o to ze vubec nevim co a jak a jak hlavne mam zacit. Syn by mel nastoupit do skoly ale zrejme dostane odklad. Tak premyslim zda to rizknout . Nechci byt neustale na hmotne nouzi . Chci nejak zacit zit i kdyz je ted tezka doba. Prosim kdo ma zkusenosti co a jak zacit tak dekuji za rady. Co se tyce syna je hipera ale bylo mi receno od jinych maminek ze kdyz zmenili skolku bylo dite klidnejsi. S pritelem si rozumi vic nez se svym tatinkem . Pritel se o nej opravdu dost zajima dela s nim ukoly uci ho vse tak jak by to melo byt. Dekuji vsem za rady .....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack15.2.2021 10:32

    Změnit doktory a školku/školu je sice starost navíc, ale přece kvůli tomu nezůstanete žít celý život na stejném místě, když je možnost změny.
    Co nejdřív bych se zajímala o byt, jak problém s ním vyřešit, příp. bych šla do nájmu s přítelem (bydlení na statku všech dohromady se mi zdá divoké, ale ne nereálné).
    Přítel předpokládám práci má, ty by sis taky nějakou našla, byt byste utáhli a konečně by ses osamostatnila podle svých představ a žili byste jako rodina. :-)

  • Rouskova773.8.2021 0:13

    Stěhování úplně bez starostí jsem zažila díky firmě https://vyklizeniprahacz.cz/stehovani-a-uklid/ , která se postará kompletně o vše. Neměla jsem tak z toho žádné vrásky a dokonce jsem starý byt nechala i vymalovat a uklidit. Měla jsem ho tak rychle připraven pro nájemníky.

  • JanaK205.6.2022 15:50

    My to máme podobně a žádný problém ani nějaké nepříjemnosti nebyly. Největší stres jsem popravdě prožívala během toho stěhování, jelikož člověk musí řešit strašně moc věcí najednou a neví, kam dřív skočit. Nejhorší je asi zajistit převoz všech věcí. Mně hodně pomohla půjčovna dodávek: https://pujcovnadodavekotrokovice.cz/, která mě ve výsledku vyšla několikanásobně levněji než stěhováci.

  • esternovakova197010.10.2022 2:06

    A to víte že nově má půjčovna dodávek čakovice https://www.dodavky-express.cz v nabídce i mikrobusy? Jsem vůbec netušila že kousek od našeho baráku se nachází tak velké parkoviště, kam jsem přitom chodila do práce jen několik málo metrů od hlavního vjezdu do sídla firmy. Při stěhování na Nusle jsme na to teď narazili s kolegou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist