Starosti s prvním sexem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396811 9.12.2018 17:34

Zdravíčko Vám všem. :-)
Dostala jsem se tu náhodou po brouzdání na netu. Přečetla jsem si pár otázek a reakcí na ně a jsem mile překvapena, jak tu nikdo nikoho neshazuje, nikomu se nevysmívá, a že každá otázka, co jsem viděla, byla někým odpovězena.
Můj problém je takový... Je mi 23 a v lednu tomu budou 3 roky, co jsem v kontaktu s 29letým mužem. Tento pátek došlo konečně i na sex a na mé poprvé. Akorát teda nevím, jestli došlo k penetraci panenské blány. Muž tvrdil, že se tam nedostal celý jeho úd, i když já cítila rozdíl- na konci už to nebylo tak bolestivé jako na začátku a podle mě se tam dostal. V sobotu ráno jsem také v záchodové míse i na toaletním papíře viděla krev. Ale když si tam šahám, tak tam pořád dokážu dát jen jeden prst, dva se mi tam prostě nevlezou.
Má otázka zní, jestli mám jít na gynekologii na stěry z čípků, když dle všeho nedošlo k narušení panenské blány. Doktor se na mé poslední preventivní prohlídce zhrozil, že jsem ještě pořád panna a doslova mi dal za úkol o to do konce tohoto roku přijít. Takže se mi tam moc nechce...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist