Stará panna

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349046 11.10.2018 17:01

Dobrý den, věc se má tak, že mi bude za pár týdnů 20 a jsem stále panna. Vlastně mám s klukama zkušenosti minimální. Zatímco ostatní v mém okolí prožívají sestěhování, společné bydlení, některé už dokonce svatbu nebo děti, já pořád nic. Moje mladší sestra, která měla už vztahů několik a je o ní velký zájem se mě dokonce párkrát zeptala, jestli nejsem lesba. Ne, nejsem, jenom prostě o mně není zájem. I další členové rodiny se mě ptají na svatbu a děti a co jim mám na to říct? Když řeknu, že nic takového mě určitě nepotká, tak o mně řeknou něco v tom smyslu, že jsem pitomá. Navíc si uvědomuju, že i kdybych si někoho našla, tak co ten dotyčný až zjistí, že jsem panna? V mém věku se už tak nějak očekává, že "to už mám za sebou".

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, chápu, že mezi svými kamarádkami si můžeš připadat nepatřičně a jako unikát, ale přiznám se, že při přečtení nadpisu dotazu jsem čekala, že autorce bude kolem 40 :-). Sama jsem o panenství přišla před 20 narozeninami a mám pár kamarádek, které o to přišly ještě později, (ve 27 letech, ve 30) ale o žádné z nich jsem nikdy nepřemýšlela jako o staré panně. Těch lidí, kteří zahájili svůj sex. život později je poměrně dost - jen to není věc, která by se veřejně probírala. Není na tom nic špatného, ani důvod cítit se méněcenně a věř, že ten správný chlap to ocení i v tomto věku (i později) - případně to pro něho nebude důležité a nebude to vůbec řešit. Na sexu není nic těžkého, co by se člověk nemohl naučit v kterémkoliv věku. A co se týká okolí - na blbou otázku blbá odpověď...mně se nejvíc vyplatilo odpovídat nesmyslně, případně se oplatit nějakým nevhodným osobním dotazem - bystřejší povahy pochopí...

  • 20 neni jeste tak moc... Mozna te ceka vysoka nebo už práce, neboj, to prijde. Lepsi nez o to prijit nekde na diskarne buhvi s kym... Pritel mel prvni sex ve 21 a druhy ve 28 se mnou a klape nam to..

  • Nevím jestli jsem už tak stará a nechápu dnešní dobu, ale necelých 20 mi přijde jakože je to úplně v poho. Spíš jsem nikdy nechápala takový, co museli mít sex už pomalu na ZŠ nebo hned po 15.
    Já osobně jsem byla panna do 23 a nepřišlo mi to vůbec divný. Moje kámoška má 35 a je panna pořád a nestěžuje si.

  • Mě osobně bylo skoro 21-22, když jsem zažila své poprvé a skoro rok jsme spolu chodili, přítel byl velmi trpělivý, navíc byl taky panic..Hledali jsme se, až jsme se našli, tedy on si mě našel. Možná z tebe vyzařuje něco, proč o tebe kluci nestojí, stejně jako já, aneb, že nejseš povolná a taková ta snadná kořist (pro potěšení)..nebo jak to popsat a objeví se až někdo se skutečným zájmem, kdo se dostane pod tu skořápku.. ;-)

  • Chapu te, je to opruz, treba i na gynde. ja to mela podobne, prisla jsem o to v 19. A nakonec mi nic neuteklo, partneru jsem mela docela dost a sexualni zazitky mozna az nadstandardni. Zvedavcum rekni, ze si chces jeste uzivat volnosti, na deti je jeste casu dost. A jestli se chces seznamit, zkus byt trochu aktivnejsi, chod mezi lidi. A az to prijde, tak pokud ten chlap nebude blbec, tak to bude uplne v pohode, tyhle veci se ucej hrozne rychle, mam pocit.

  • petulinkaa1311.10.2018 22:16

    Divný bych to nenazvala, spíš neobvykly, to neznamená, ze to je neco strašného. Prostě někdo to zažije driv někdo později, ale stejně tak mi nepřijde divny, ze o to holka přijde v 15ti nebo v 25ti,od 30ti je to už hodně neobvyklé (mam jednu takovou kamarádku) ale tam třeba vim osobně proč to trva dlouho z její strany, kazdopadne to není nic tak strašného, prijde to když to přijít ma ;-)

  • Zanthia112.10.2018 5:13

    Některý chlap to může brát jako obrovskou výhodu. Že je to něco vzácného co sis šetřila jenom pro něj. Já jsem byla stejný případ. Vždycky jsem měla spoustu kamarádů, ale žádnýho partnera. Bylo mi to líto, všem kamarádkam jsem poradila, ale sobě jsem pomict neměla. První vztah i sex jsem měla ve 24. Když nakonec po několika letech skončil, nedovedla jsem si představit sex s někým jiným. Připadala bych si jak lehká holka. Nakonec jsem to překonala, ale stále nechápu proč se někdo chlubí počtem sexuálních partnerů. Podle mě čím menší počet, tím líp. Kdyby se člověk v tomto směru sžíval od začátku se svým celoživotním partnerem, to by přece bylo úžasné.
    A nakonec jsem i já našla toho svého, který ocenil věci, které by třeba jinému vadily. Dalo to práci a dlouhé hledání, ale našla jsem a už máme krásnou holčičku. Je mi 34 a před 5lety bych tomu asi nevěřila, kde budu dnes. Taky jsem už ztrácela naději, že budu mít rodinu. Ale 20 ještě není žádný věk, to jsi sotva dospělá. :-D

  • Měj první sex až budeš připravená a budeš mít toho pravého.Já měla první sex v 17letech a bylo to super.Každá se na sex,mateřství,svatbu cítíme jinak ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist