Stalo se neco vazne divneho

Otázku položila: Anonymní uživatelka #201077 16.11.2016 8:04

Ahoj, dnes v noci se stala divna vec. Neumim si to vysvetlit. Ve 2 hodiny rano se ozvala rana, sla jsem se podivat co to bylo. Na kuchynske lince jsem mela skleneny talir vedle sporaku. Ten z niceho nic explodoval a rozletel se na milion malych kousku. Sporak mame sklokeramickou desku, ta samozrejme byla studena. Nic na nej nespadlo, ani talir nespadl na zem. Proste nic jineho v okoli nebylo. Bylo to po cele mistnosti i 4 metry daleko... Nechapu to. Pritel se taky divil, nenasli jsme zadne vysvetleni. Mame kuchyn spojenou s velkym obyvakem kde ma klec kralik. Kralikovi klec nikdy neotevirame, maximalne ho obcas vytahneme ven vikem klece aby se probehnul. Ale ted byly otevrene predni dvirka klece coz bychom s pritelem nikdy neotevreli (a navstevu jsme nemeli pekne dlouho) a jsem si jista, ze to odpoledne to bylo zavrene (uklizela jsem okolo). Na kleci je takovy zub na dvirka, ktery by pul kilovy kralik nikdy sam neotevrel. A i kdyby, sla by kousat kabely a gauc, ale to zustalo netknute. Navic sotva vyskoci na gauc kdyz se hodne snazi, ale na linku ani nahodou, to je uplne bez sance. A i kdyby, mozna by ten talir shodila, ale neexplodoval by. Nicmene klec byla otevrena a kralik se krcil pod stolem. Neverim, ze by ona vysla ven z klece sama, kdyz jsme v tom byte byli cerstve, nechavala jsem ji cele dny otevreno kdyz pritel nebyl doma a nikdy ven nesla. Proste je to cele divne.... Samozrejme zbytek noci jsem oka nezamhourila a premyslela jsem o vsech nadprirozenych bytostech, co jsem videla v hororech.... :( nemate vysvetleni jak je to mozne?

  • 16.11.2016 9:59:06 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi je dneska nejaka kralici invaze,ja se rano chystam k doktorovi a kdyz se jdu na chodbu obouvat,naproti me stoji nase kralinda :D Mela jsem z ni malem infarkt,taky si otevrela klec sama. Nam ji ale obcas zavira maly a ten ty vratka nedovre uplne...ale s tim talirkem ti teda nevim :-(

  • Já bych věřila tomu,že to udělal králík nebo to někdo špatněl zavřel...:-)

  • Jak vite ze explodoval? Viděla jste to? Mohl spadnout a střepy se rozleťet nemusela to byt exploze

  • Hanicka.K16.11.2016 13:17

    Taky trochu věřím v nadpřirozeno, ale tohle se dá reálně vysvětlit. Králík si sám otevřel ( možná byla dvířka nedovřená, nemusíte si to zpětně uvědomit, člověk už vše dělá automaticky. Já takhle dvakrát ty dveře králíkovi nezavřela a pak se divila co dělá v obýváku) . A co se týče talíře, mě doma explodovala sklenička. Je to běžné pnutí. Stačilo s tím někde ťuknout, energie se nahromadila a talíř explodoval.

  • S tím talířkem - to se může stát docela běžně. Přítelově babičce se takhle rozletěla veliká pětilitrová zavařovací sklenice - prostě nic a najednou praskla. Mohla být už naprasklá a najednou stačil třeba i průvan, závan vzduchu, cokoliv a prostě to rupne.
    S králíkem - asi bych řekla, že se dostal ven sám... Nevím, nějak mi přijde divné, proč by nějaká síla u vás vypouštěla králíka...

  • Stalo se mi to na začátku prázdnin - sama od sebe explodovala na kuchyňské lince prázdná čistá skleněná mísa. Okolo nic nebylo. Prostě vnitřní pnutí materiálu. Ale něco to asi znamená, protože tato "nehoda" odstartovala sérii smolných událostí, takže jsem se závažným akcím a rozhodnutím vyhýbala, dokud se nám zase nezačalo dařit ;-).
    Králík se možná dostal ven, když se lekl exploze... tipuji. Strach = adrenalin = dokážeme nemožné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist