Stále smutná...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31181 5.3.2011 16:42

Ahoj holky...potřebuju s vypsat...máme s manželem 2letého synka a vždycky jsme chtěli 2děti...problém je v tom,že když jsme se začali snažit o druhé dítě je takový divný...máme hodně málo sexu(1krát za měsíc!!!!posledního pulroku),ale pozor si nedává,když s ním mluvím o tom,že spolu skoro nespíme,řekne že mám furt menstruaci,což samozdřejmě není pravda...a když s ním mluvím o tom,že bych si přála holčičku,tak řekne,že mám být ráda,že se nemusim starat o 2děcka...a že ani to jedno nezvládám,opravdu nevím co si o tom myslet...snažím se abych mu ve všem vyhověla,ale on vždycky řekne něco škaredého a já jsem z toho celý den špatná....o malého se nestará vůbec od malička,protože většinu času doma spí,je kamioňák. Co si o tom myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také jsem měla manžela co po narození dcery se mnou nechtěl spát. Dostalo mě to do těžkých depresí a došlo to tak daleko, že jsem měla takový pocit méněcennosti, že už ani větší být nemohl. Pak se do mě zakoukal nový kolega a já začala zjišťovat, že jsem stále přitažlivá a sebevědomí mi šlo zas pomalu a jistě nahoru. Paradoxně to pomohlo i mému vztahu s manželem, asi začal cítit konkurenci a najednou chtěl sex pořád, ale bohužel jen ten sex. Myslel si, že mi to stačí ke štěstí, jenže nestačilo. Po nějaké době jsme se stejně rozvedli.
    Nevím co ti poradit, možná nechce druhé dítě a neví, jak ti to říct. Evidentně ne, kdyby chtěl, tak se bude starat i o to první. Nebo možná má zdravotní problémy, ono taky sedět celý den za volantem taky nemusí být to pravé ořechové, musí být utahaný tak, že nějaký sex a nedejbože další ubrečený uzlíček mu může být ukradený. Bývám taky celkem dost často za volantem a můžu ti říct, že dnes být profesionálním řidičem je dost náročné hlavně na psychiku.
    Opravdu těžká rada, chtělo by to spíš návštěvu manželské poradny.
    Jak se chlap chová hnusně k manželce tak je to už hodně špatně. Ještě popřemýšlej, jestli máš ty sama sebe ráda. Jestli se sama sebe neobviňuješ, že ať děláš co děláš, stejně je vše špatně adt... Je spousta zajímavé literatury, pokud by jsi chtěla, můžu ti dát pár tipů

  • Podle toho, jak píšeš, mi to bohužel nepřijde chlap vhodný na to mít s ním další dítě, ale můžu se mýlit, neznám všechny okolnosti, jeho pohled na věc. Určitě si někdy v klidu, až bude delší dobu doma, promluvte! Pokud je to až poslední půlrok jiné, s tím sexem, může v tom být něco jiného, má třeba nějaké problémy (zdravotní, psychické...). Každopádně radím, veliká chyba je snažit se chlapovi ve všem vyhovět, velká chyba. Nikdy není dobře, když se ženská plně podřídí chlapovi, rodině, dělá pro něj první poslední, obětuje se, zapomíná na sebe. On to bude brzy považovat za samozřejmost, může se ženskou "cvičit".

  • petulinkaa136.3.2011 19:24

    Jo syndrom kamionáku, to znam :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist