Stále single

Otázku položila: Anonymní uživatelka #441376 21.12.2023 11:45

Ahoj děvčata, asi hloupá otázka ale jak dlouho jste byly samy než jste našly partnera? Je mi 33 a jsem už skoro 8 let bez partnera a ne a ne žádného najít. Čas utíká a přijde mi to čím dál tím složitější někoho poznat. I když jsou sociální sítě a kde kdo by si řekl, že je to ještě jednodušší než kdysi, ale na soc sítích je to spíš samej slizoun. 🤷

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A rozhodila jsi nějak sítě mezi kamarádky, kamarády, známé, příbuzné, jestli by o někom nevěděli? Chodíš na nějaké akce (sportovní, kulturní...), kde je možnost se dát s někým dohromady? Jinak ti asi zbývají ty online seznamky.
    Taky bych nějak zkusila od ostatních získat zpětnou vazbu na sebe, jestli nedělám něco, co ostatní odpuzuje, a na tom bych pak zapracovala.

  • Já našla jednoho při společných zájmech, druhýho v práci a třetího v nové práci . Známe se přistěhoval do vedlejšího baráku :-)
    Prostě, příležitost vždycky nějaká je. Případně prostě nesedet doma, tam fakt žádnej nedorazí...max pošťák

  • ono to enní taks nadný. jak zde padlo - je otázka co sama pro to děláš, kde hledáš.
    druhá otázka je - jaké máš nároky/kritéria na partnera. ono to je někdy/často hledání prince na bílém koni a přehlížení ostatních.
    další věcí je - co ty sama mu můžeš nabídnout? dneska to je často o tom, že lidi jsou single, někteří kluci bydlí v mamahotelu a nechce se jim měnit. a obdobně žena je nezávislá a samostatná a toho chlapa tím i mnohdy odrazuje. navíc v kombinaci se svými požadavky.
    seznamky nejsou úplně špatné, ale je potřeba se probrat tím plevelem co tam je.
    sama sem byla po těžkém rozchodu 4 roky a pak sem začala hledat partnera a do půl roku sem ho měla. podruhé sem hledala a našla partnera za 4 měsíce (aktuálně jsme spolu skoro 2 roky).

  • A co děláš proto, aby sis nějakýho našla? Já si psala asi se 100-200 a na schůzce jsem byla s asi 25 během 6 let s přestávkama. Všechny schůzky byly přes eDarling, krom jedný, kdy mi domluvil jeden kluk z eDarlingu svýho kolegu, když on mě nechtěl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist