Společné bydlení-pokračování:-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43056 17.9.2011 8:23

Prosím holky muzu se jedné z vas svěřit..je to uz trochu vaznější a nechci to psat takhle jsem na zed..prosim napis mi vzkaz

Ahoj..no ja jsem tady psala nedavno..ze to mam spatny s pritelem co vsechno me dela atd...jsme spolu 4 roky..neoklikrat jsem se s nim rozesla protoze me nadaval..dnes si spolu zarizujeme byt skoro je vse hotove...jenze se stala jedna vec...ve stredu jsem na nej byla urazena protoze me rekl ze v patek nikam nejdem ze budeme spolu..v patek se mu ale ozval kamos tak vse zas zmenil..sla jsem za nim do bytu ale byla jsem nastvana rekkl me at seberu sroubky co vysypal a jesli bych mu neudelala piti ale nehla jsem ani prstem..tak me rekl at vypadnu za dvere a drzim hubu pred jeho kamosem..kdyz jeho kamos odesel bylo to jeste horsi..rekla jsem u ze si to keme nebude dovolovat..a on ze sem krava ze se neumim chovat a delam sceny pak me rekl ze jsem pica..tak jsem do nej stricla a on me primackl ke zdi..no a moje rekace byla ze jsem ho kopla vis kam...tak me prastil a mam modrinu na rameni..vcera brecel ze to je jeho chyba ale dnes jen rekl at se zamyslim nad svym chovanim..ze to je moje chyba atd kdyz jsem rekla ze by se mel zamyslet on rekl ze ani nahodou a odesel

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holka neblázni a utíkej!!!! Napiš mu, že jste skončili, jen už se k němu nepřibližuj! Chlap, co je schopnej uhodit ženskou, je pro mě míň než nula, ubohej hajzl! Vždyť i malí kluci ve školce se učí, že holky se nebijí!!! A že ti takhle nadává? Ježiši!! A s takovýmhle klukem bys chtěla bydlet? Co až byste chtěli miminko? Ztloukl by tě i těhotnou? Vždyť by mohl velmi vážně ublížit miminku! A kdybys ho donosila, co kdyby pak tloukl i tvé dítě?
    Já vím, že je to těžké, ale uteč, prosím tě, uteč! Je to to nejlepší, co můžeš udělat! Věř mi, že někde je chlap, který tě bude milovat a zároveň tě nebude bít. Bude si tě hýčkat a "na rukách nosit". Uteč a začni nový, lepší život! Držím palce!

  • Můj názor je, že si s přítelem akorát zaděláváš na problémy :-( Je vidět, že jsi hodně citlivá holka a on si tě nezaslouží...Navíc se budou jeho reakce zhoršovat a když už se tě dotkl, může se násilí vůči tobě časem stupňovat....teď je to zatím "jen" modřina na rameni...ale kdo ví, co bude dál...Nemusíš si vyčítat, že jsi ho kopla první...měla jsi strach, tak to budiž zapomenuto...Hlavní je, že žádný chlap, kterému na holce záleží, ji neuhodí jen proto, že ho ona kopla první...má divokou povahu, nevyzpytatelnou a bohužel si neváží lidí kolem sebe...takže jestli ti můžu poradit, zdrhej, dokud je čas...neotáčej se, neposlouchej nářky, omluvy, výmluvy (jsou stejně myšleny jen jako záchrana situace), kašli na zařizování bytu a že jste to začli společně...vyhneš se pak dalším bolestivým zkušenostem...

  • petulinkaa1317.9.2011 11:27

    Holka,takovyho kluka jsem kdysi mela taky,mlaceni,nevery a okradani me bylo na denim poradku pokazde kdy jsme prijela,no pokazde,obcas,obcas to bylo i hezke,ale to malo ti zaplavi spíš toho hodne spatneho.Takovej se nikdy nezmeni pokud sam nebude chtit,bude to v nem porad a s takovym bych rozhohne nebyla! a myslim si,že ty sama i když te neznam mas urcite na víc,než na nekomu delat sluhu a byt pro nej krava!

  • ctyri roky me muj mlati a nikdy stim neprestane,jednou uz zacal,ja snim zustala tak proc by prestaval???Ale tobe radim pokud muzes,bez od nej...bude se to stupnovat a brzy si najde sebemensi zaminku,aby ti sproste nadaval nebo te uhodil.Takovy kluci jsou oblibeni;ale doma jsou to kur..,a my trubky je jeste milujeme a nemame silu odejid.Bohuzel je to muj pripad.Pokud mas trosku sily vazne bez pryc.

  • Napsat vzkaz ti nemůžeme, když jsi anonymka. ;) Musíš napsat vzkaz ty nám. :) Jestli to opravdu nechceš vypisovat tady, i když nikdo neví, kdo jsi, tak mi písni do vzkazu. :)) Když budu vědět, poradím ti. ;)

  • Ach jo, to byla jen otázka času, kdy Tě uhodí... Měla by jsi to s nim ukončit, protože to udělá znova a může to být mnohem horší a nemusíš vyváznout jen s modřinou... Dovolí si čim dál víc jak vidí, že polevuješ a nejsi schopná to s nim skončit... Je to hajzl, který si Tě vůbec neváží!!!

  • Zkus to tady, jsi pod anonymem,tak nikdo neví kdo to píše.

  • Tak to je síla :(. to je mi líto. Ono bude asi jednoduché ti poradit ruce pryč od něj,ale vím že to není jednoduché,že ho máš určitě ráda.... Chtělo by si o té sitaci a o vaší budoucnosti promluvit - ne jen jednou větou,ale sednout si, třeba k vínku, udělat si hezký večer a važně si o tom popovídat. POkud tě uhodil a vzápětí brečel, to jsou chlapský zbraně,ale věřím že pokud to udělal jednou, udělá to zase ( vím o čem mluvím, ne z vlastní zkušenoisti,ale má kamarádka, žíla s chlapem,který jí mlatil 5 let - bála se odejít ale nakonec to zvládla) ... Nebo jestli nemá nervíky jen z toho jak děláte byt, to taky dělá hodně a bude určitě rád až bude mít svůj klid.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist