Společenský účes pro mega jemné a mega řídké vlasy pod lopatky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #361025 21.1.2018 0:41

Ahoj.

Všude možně je děsně rad, jak se společensky učesat, když máte jemné a řídké vlasy, dlouhé, krátké....atd. Jenže ty moje jsou mega řídké a mega jemné. Musím jít na takovou snobštější podvečerní akci a chci se nějak nechat učesat u kadeřníka. Byla jsem jen u dvou pro radu, ale úplně mně oba šli proti srsti. Jsem dost háklivá na ostříhání, necítím se v tom, nechci vlasy stříhat ani omylem. Když si svážu vlasy gumičkou, tak průměr toho copu je tak s bídou 1,5 cm. Problém je, že když mně naposledy kadeřnice jen natáčela vlasy a brutálně moc je zafixovala, za dvě hodiny už to byly jen takové zplihlé cáry a po čtyřech hodinách vlastně nešlo nic poznat kromě toho, že v nich mám kýbl laku. Pro sepnutí vlasů nebo nějakých drdolů nebo takový účesů si myslím, že jsem ztracený případ - nemám ráda, když je evidentní, že mám ve vlasech nějakou umělinu typu příčesku, "houbičky na nádobí", drátěnky, prkýnka a podobně. Chtěla bych něco elegantního a vzdušného, ale sama nemám vůbec představu, co by s takovými vlasy bylo hezké. Takže ani nemůžu říct svou představu kadeřníkovi. Mám vzadu docela plochou hlavu, takže i "připláclé" účesy na mě vypadají spíš směšně. Já už zoufale nevím, co by tak mohlo sednout.

Neměly byste dámy nějaký tip jak na takové vlasy, co by jim slušelo, aniž bych je musela stříhat nebo jakkoliv nenávratně radikálně měnit? Jinak mám je středně hnědé, akorát pod lopatky, vepředu mám kratší pramínky, které si dávám za ucho (pozůstatek kdysi bývalé ofiny).

Moc děkuju za jakoukoliv radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No nevim jelikoz mas takto nepoddajny vlasy a skoro nic nechces tak to bude dost tezky ono moc vykouzlit asi ani nepujde 8-o mam to sami a hold kdyz chci aby neco drzelo tak bez tuzidla a mega laku to nejde ;-)

  • terryk21.1.2018 7:57

    Mě napadá fakt jedině ostříhat. Bude to vypadat líp nejen na večírku, ale i při běžném provozu.

  • Asi to nechces slyset, ale s takovymi vlasy nic neudelas. Takove vlasy ma moje spoluzacka, ma je dlouhe po lopatky a vypada to fakt blbe. At si nacese cokoliv. A jeste k tomu ma ofinu. Kdyby se ostrihala bylo by to lepsi. Z takovych vlasu nic neudrlas. Bohuzel 8-o. Jeste s tvymy pozadavky.

  • Vždyť ty s nima nechceš dělat vůbec nic :-D Nechceš stříhat, příčes, drdol,... Jestli máš jemné a řídké vlasy, tak délka pod lopatky je fakt hodně, nedokážu si představit, že by to mohlo vypadat dobře.
    Snad jediné, co mě napadá je, nechat si pod vlasy dát další prameny, ale to záleží, kolik na to máš financí.

  • Bohuzel, z hov... bic neupletes... taky mam hodne jemne vlasy a nic na nich nedrzi, ale mam je tedy hustsi nez ty a nosim je od puberty po ramena, poslednich par let po usi a vypada to mnohem lip a vzdusneji. V tvem pripade by v uvahu prichazel mozna jen tak nejaky krokodyl pleteny cik cak pres hlavu, do toho se daji dat i ozdoby. Elegantni to asi bude, ale zadna velka vecerni ne

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist