Spinkání miminek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #290715 1.11.2015 7:12

Ahoj, Prosím chci se zeptat od kdy vam prckove spali celou noc a jak často přes den. A co vam zabíralo na prdíky. Kojím. Diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Malej spal celou noc az sme prestali komit nekdy ve veku 2 let.ndo te doby se budil nekolikrat za noc.
    Spat celou noc v kuse. je pro miminka neprirozene.

  • Starší od tři let a na mladšího čekám, někdy se vzbudí dvakrát jindy 10x. V nejhorším zas musím vydržet do tři roku. Na prdíky nezabíralo nic, až od toho třetího měsíce, jak se začal víc hybat tak to odeznivalo, starší na prdíky trpěl hrozně a nezabíralo vubec nic, jen občas zabrala ta rektální rourka, ale taky ne vždy...

  • alenabartackova1.11.2015 7:40

    Nam spala celou noc jak dudek od narozeni do tri mesicu, od te doby dodnes (8mesicu) spi hrozne, budi se, chruje se, des. Na prdiky nam zabrala biogaia.

  • Celou noc mi malá zatím nespí (5m), ale na prdíky nám pomohly laktobacílky Swiss.

  • My zatím celou noc nespinkáme malá se jednou vzbudí,jinak nám nejvíc pomáhal SabSimplex. Ale já pak tak nějak zjistila že to bylo mlíkem..Ode dne kdy jsme přešli na UM je klid...Nemohla jsem kojit ani částečně nemělo by to smysl

  • Rocni kluk a budi se nam 1 x za noc.

  • marketaj1.11.2015 8:59

    V 18.mes spi v noci 10 hodin priblizne a budi se jak kdy, vetsinou jednou na mliko. Pres den spi 1-3 hodiny, nikdy nic zaruceneho.
    Na prdiky zabirali kapky sab simplex a pak probiotoka biopron.
    Jinak spani je kazdy mesic jiny v zacatku, takze vzdy prekvapeni a nekdy to bylo 3x za noc nekdy 1x.

  • Burda1.11.2015 9:01

    Máme ročního chlapečka a dnes poprvé spinkal celou noc. Musela jsem zrušit noční kojení, protože se v noci budil tak 6x -10x, ale hladem to nebylo. Prostě se chtěl jen přicucnout a podudával mu prsa. Trvalo nam to čtyři noci, ale výsledek je ten, ze spal od půl osmé do pěti. :-D

  • terryk1.11.2015 9:05

    U nás v roce a půl furt nespíme celou noc. Budíme se jednou až třikrát a počítám, že to tak minimálně do dvou tří let vydrží. Spací rekord máme 10 hodin v kuse. Přes den to byla od narození bída. Vlastně až dodnes max dvě hodiny v kuse. Momentálně spí tak hoďku až dvě jednou denně, s čímž začal někdy před měsícem.

  • Na prdíky zabíraly kapky Bio Gaia (někdy s kombinací Sab Simplex). A spát celou noc mi začal asi v roce a půl, ale i teď (2,5r) se někdy budívá v noci, většinou když má nastat úplněk.

  • Tyy jo co tak ctu tak malá je boží.od 3.měsíců spí celou noc,teď má 8 měsíců.usíná teď 19.30 a vstává v 7.v létě se nám tocrozhazelo ,že usinala později ale za 2 týdny dobre.
    Přes den spí dopoledne tak hodku,hodku a něco a pak po obědě taky tak.když jsme venku tak si schrupne i po svacince.
    Na prdiky Espumisan a Biogaia

  • Single1.11.2015 10:17

    Ma 25 mesicu a stale se v noci budi jednou, nekdy dvakrat. Usina v postylce, v noci po probuzeni se stehuje do postele. :-( Pokud bude po manzelovi, tak mu to vydrzi az do tri let, povidala tchyne.

  • A.t.i1.11.2015 11:34

    Oba kluci mi spávali celou noc zhruba s koncem šestinedělí. Přes den si u staršího už moc nepamatuji. U mladšího kolem 6 měsíců 2x denně, od 9 měsíců jen po obědě. Starší od 1,5 roku přestával spávat přes den a od 2 let už nespal vůbec. Na prdíky jsem používala SabSimplex.

  • maxice1.11.2015 11:44

    Malej spal celou noc až když mu vylezly všechny zuby, tak cca kolem 2 let a na prdíky jsme vyzkoušeli snad vše a nejvíce zabíraly kapky biogaia, jsou opravdu super. Také jsem dávala na bříško ohřátý sáček rýže, to také hodně pomáhalo...

  • Malá mi spí celou noc asi od půl roka kojila jsem jen 3 měsíce pak sunar a malá chrupká do dnes celou noc 2 roky a za dva dny 3 měsíce k tomu :-)

  • Urtica1.11.2015 14:45

    Kolem 4. - 5. měsíce se občas stalo, že malá v noci prospala 5-6 hodin (někdy i víc) v kuse, zato od půl roka se budí co dvě hodiny.... Na prdíky zabrala Biogaia - částečně, ale hlavně čas...úplně se to srovnalo až po 3. měsíci.

  • Tak mně spal malej celou noc skoro od narození, resp. jednou se budil na kojení, ale já ho měla v posteli, takže jen zakňoural, dostal prs a když se napil, spal dál. Ale on byl hodně spavý dítě a je pořád spavý.
    Na prdíky jsme užívali Espumisan, pět kapek před kojením (v noci tedy ne, to jsem kvůli tomu nevstávala, ale přes den vždycky) a před spaním teplá plenka na bříško.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist