Špinění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27808 11.5.2011 7:01

Ahoj holky. Poslední dva týdny se mi vždy po sexu objevuje špinění,který trvá většinou jen pár hodin. Nevíte,čim by to mohlo být? Přítel neni nějak monstrózně vybavenej,ale takovej ten klasickej průměr,takže tim to být určitě nemůže. Jinak poslední MS byla 21.4., jestli to něčemu pomůže. Děkuju za každej názor.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No můžeš mít třeba něco na děložním čípku, třeba nějaký neškodný výrůstek, který se pohlavní stykem naruší. Nebo můžeš mít zánět. Může to být čímkoliv. Být tebou, tak bych šla na gyndu. Mudr. tě pořádně vyšetří.

  • Taky se mi to stávalo... ale měla jsem jen trošku porušenou sliznici, sexem se to pak vždycky spustilo.. šla jsem na gynekologii a doktor mi předepsal čípky na zavádění do pochvy, aby se to zacelilo... byl mi také doporučen lubrigační gel, nemusí to být přítelovým "nářadím", ale třeba jen tím, že nejsi dostatečně zvlhlá a pak více přirážíte.. po tom balení těch čípků to bylo měsíc fajn, ale pak se to objevilo zas... tak mi doktor předepsal jiné a po těch se to spravilo napořád (už je to minimálně rok a půl). ale rozhodně gynekologa navštiv, vůbec nic tím nepokazíš, právě naopak! ;) čím dřív, tím dřív to bude dobrý! ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist