Spestreni v sexu v manželství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425055 4.1.2021 21:07

Ahoj. Jsem vdaná za úžasného muze, máme už spolu nějaké to dítko :) sex super a snad si na nic nemohu stěžovat. Jen uvažuji zda o něco neprichazime, zda je to v pohodě, že nás sex není o předehře ale o přímém sexu, hned vniknutí, rychly sex, někdy tvrdší sex někdy jemnější, někdy hloubkový a pak.zase rychlý....občas vyměníme polohu z misionáře na zezadu a výjimečně jdu nahoru ja. Potom se mu to stane a někdy když chci udělá mě on rukou... Snad 2x v životě mi to dělal pusou... Pak jsem už nechtěla... Někdy chvěl udělat dříve on mne, ale já spíše chtěla aby ho do mě hned dal... Pusa padne ale žádné velké polibky.. vlastně se už nelibame jako za mlada jen dáme pusu... Přitom se velice milujeme, sex máme často. O věrnosti nemám pochyb. Jen jsem začala uvažovat Jak udělat ze sexu něco pestřejšího zajímavějšího a nebo to nechat tak?? Myslím že to vyhovuje oboum, jen mě začalo v hlavě hlodat, jestli na něčem nezapracovat, nezměnit a spestrit aby možná i manžel z toho měl ještě zajímavější zážitek a tím to náse manželství ještě dostalo větší jiskru a já byla pro něj vášnivějši ženska? Máte zkušenost? :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack5.1.2021 9:54

    Pokud jste oba spokojení, vyhovuje vám to a ani jeden nemá se současnou situací problém, proč něco měnit? 🤔🤷‍♀️

  • A proč nechceš, aby ti to dělal pusou? Nebo muže to třeba hrozně vzrušuje a máme z toho požitek oba.

    Jinak, jsme spolu 13 let a libame se často, i během sexu. Ale ta vášeň už tam samozřejmě taky během toho aktu není taková. Tedy až na občasné výjimky. Ale něco nového to občas chce. Ať už svádět ho na neobvyklém místě, nebo v neobvyklý čas (nemusí na to potom dojít, ale chlapi milují náznaky a filtrování. Dojít k akci může dojít až doma v bezpečí), nějaké hezké prádlo, nebo třeba erotickou masáž.... případně si i promluvit o představách toho druhého.

  • Majulina5.1.2021 3:46

    V první řadě obdivuju, že jste spolu tolik let a stále si (i tam dole) rozumíte v sexu. Jak se to dělá? :-) Já mám třeba osobně ráda pořádné výprasky. Doporučuji ;-).

  • Mám víc jak 18 let stálého sex. partnera, (16 let manžela), společných dětí hodně. Jiného partnera jsem tedy nikdy neměla, tak ani nemohu porovnávat, ale to je jedno, já nedokážu tak snadno odhodit zábrany...Už se taky moc nelíbáme, to už.mě musí fakt nažhavit, předehru, tu moc ani nemusím, nebo ji dělá tak, že mě tak nádherně uvolní, že bych nejraději usnula bez sexu :-D,ale naprosto zbožňuju dohru, kdy on už nemůže, ale já ano..To byla věc, kterou jsem si totiž i v rámci bezpečnosti a jiných zábran dlouho odpírala...Já prostě ani s předehrou orgasmu většinou nedosáhnu, ale s dohrou vždy a to tolikrát, kolikrát já chci. Vzrušuje mě, že pohlaví není tak tvrdé, já jsem naprosto vlhká sebou i jím, vzrušuje mě, že přeberu absolutní moc :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist