Špatný střih (mikádo)- prosím o každou radu!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58358 30.4.2012 16:30

Zdravím holky, pomoc prosím! Nechala jsem si z dlouhých vlasů ostříhat "rádoby" módní mikádo - mimochodem doporučila mi tento účes kadeřnice.
Vlasy mám teď vzadu do cca třičtvrtě krku a u obličeje nepatrně malinko delší jakoby do špičky. Jenomže!!! - kadeřnice mi to mikádo nazadu nesestříhala, já mám vcelku husté vlasy a vypadá to jako helma!
Navíc když jsem byla u ní, ještě než mě ostříhala, ptala se, jestli mám žehličku, abych si to s ní mohla doma podtáčet.
Říkala jsem jí, že ne. A ona mi to stejně takhle ostříhala - protože teď jsem si umyla hlavu a snažila jsem si to natočit a vyfénovat přes kulatý kartáč, aby to asˇpoň trochu drželo tvar u hlavy a neměla to jak hraběnka Báthory z toho filmu!
Ale ouha! Jaksi se nepovedlo a vypadám s těma vlasama s prominutím jako idiot a to doslova!
Nehodí se s tím vyjít ani ven.

Tak bych vás holky chtěla poprosit o jakoukoliv radu, jestli jste se s podobnou věcí nesetkaly nebo nemáte zkušenosti.
Jde to nějak spravit nebo nosit to, aniž bych musela znovu ke kadeřnici anebo si musela pořizovat žehličku a podtáčet to sní? Například to nějak spínat nebo já fakt nevím, jsem zoufalá, protože situace zoufalá opravdu je...nepřeháním.
Mám docela nepoddajné vlasy, když jsou kratší, takže to asi bez té žehličky nepůjde, ale poraďte aspoň co která víte, třeba se to vyspraví a ten půlrok než to jakžtakž doroste se nebudu muset stydět vytáhnout čumák ze dveří...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no tak si tu žehličku kup..a podtáčej to..jestli na ni nemáš finance,tak nemusíš mít nějakou drahou...žehličky už seženes za 250-300 kč..jinak ti asi neporadím..ale je to dobrá věc a určo se hodí:-D:-D

  • Já bych taky žehličku raději koupila. Jakmile se s ní naučíš, tak zjistíš že se s ní dají dělat zázraky. A neboj, jak vlasy porostou, tak budou každých pár týdnů vypadat trochu jinak a taky si zvykneš a naučíš se je upravovat...

  • no tak bud jak tady pisou uz holky tu zehlicku koupit oprvavdu dela zazraky a nebo bych doporucila kamaradce se stalo neco podobneho tak sem prijela a mam konickou kulmu a na ten nejtensi sem ji to natocila a ty vlasy tim splihly takze nemela tak velky obem a jeste ji to sluselo a pak uz nemohla vydrzet ze to je tak kratke tak si koupila clip in vlasy asi po lopatky , a jeden den sla s mikadem a druhy den sla s vlasama po lopadky a nic neslo poznat :)

  • Minulý týden na radiožurnálu mluvili o reklamacích kadeřnických služeb a radili, že se lidi nemají bát reklamovat nepovedené účesy. Pokud možno co nejdříve od ostříhání. Já být tebou, tak tam zajdu, udělám trochu dusno, ona ti to přestříhne zadara aby se ubránila nelichotivé reklamě a nebudeš se tím tak trápit. Myslím, že by ti to měla sestříhat sestupně, aby to nevypadalo jako helma...
    Já mikádo teda taky nosím, ale kratší než ty, ale hlavně mám jemné vlasy. Ale žehličku nepoužívám, normálně mám takovej ten kulmofén a tím kulatým nástavcem to podtočím za chvilku.
    Tak držím palce, ať to dobře dopadne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist