Špatné spaní

Otázku položila: Bývalá uživatelka #115304 20.10.2014 19:13

Ahoj holky, mám sice dotaz trošku mimo, ale třeba se najde někdo, kdo poradí :-) Rok zpátky jsme se s přítelem sestěhovali do bytu. Až nedávno mi došlo, že se tam pořádně nevyspím, nejsem prostě tak odpočatá jak bych chtěla. Přemýšlela jsem, jestli to nemůže být nějakou "esoterikou"?? Máte s tím někdo zkušenosti? :-)
P.S. koupit novou matraci mě napadlo, ale ta současná se mi zdá v pohodě, ani né moc tvrdá ani né moc měkká :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hele možností je hodně, a i když jsem na to nikdy nevěřila, u mě stačilo přesunou postel na druhou stranu pokoje a chrupu jako mimčo. ;-) Mohla by to ale být i matrace nebo třeba jestli máte jinak propustné žaluzie nebo jste třeba v místě kde je větší hluk nebo tak.

  • Taky jsem měla takový problém taky s mužem.Přemýšleli jsme nad matracemi.Ale nakonec postačilo to,že jsem si zašla na uvolnění obratlů a pak bylo po všem.:-) Asi po týdnu jsem si uvědomila,že spím jako nemluvně a když vstávám,tak mě nic nebolí.Jsem jako znovuzrozená.:-) Koupě nových matrací bych nechala jako poslední možnost.Protože to není levná záležitost.Asi bych zkusila postel otočit,posunou, pak bych hledala příčinu u sebe.Mě to řekli rovnou,že se mi špatně spí,protože mám nohu o 1,5cm delší.:-D Proto mě bolí záda a špatně se mi spí.A začala jsem chodit na Dornovku.A týden po prvním sezení jsem si uvědomila,že usínám jako mimino.:-D Ať se ti podaří najít příčinu rychle a ať už to přejde.

  • Já to mám takhle doma, nevyspím se tam, jsem tam hrozně unavená hned po probuzení, teď jsem přes týden na koleji a tady se budím krásně odpočatá (když nevstávám o půl 5), zato o víkendu doma jsem polomrtvá. :D Takže tomu věřím. Já bych řekla, že je to špatnýma geopatogenníma zónama. Přesunula bych postel jinam, nebo přímo odborníkem přeměřit. :-)

  • Po nastěhování jsem taky měla takový problém.. matraci jsme měli novou, kokosovou, z moderni-matrace.cz, ale stejně mi to nešlo.. pak mi došlo, že to možná je tím, že nejsem zvyklá na různé zvuky, které jsou jiné, než co jsem slýchala odmalinka (bydlela jsem zatím jen u rodičů).. chce to čas a ono to přejde, nebo opravdu zkuste postel přestěhovat trochu jinam, pokud to jde :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist