Špatné snášení vysokých teplot

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58153 24.6.2012 13:20

Ahoj. Mám takový drobný problém. Nikdy předtím se mi to nestávalo, ale toto léto jsem už asi 3x málem odpadla. Vypila jsem toho za den hodně, před sluníčkem byla zalezlá co to šlo a přesto mi bylo tak blbě a třešila mě hlava. Nevíte co s tím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To bude spíš tlakem a tím hnusným dusnem :( Já v létě omdlívám na denním pořádku. At piju jak chci, nosím lehké oblečení a jsem pořád ve stínu. Jediné co zabírá je zalézt do bazénu :D

  • Já vedra snášela vždycky v pohodě, teď jsem v prvním trimestru a taky omdlívám. Ale myslím si, že to právě není ani tak tou teplotou, jako vzduchem, který je děsný. Nemáme bazén, tak jsem se aspoň několikrát za den sprchovala a i když nebylo úplné horko a ve sprše mi byla až skoro zima, tak mi bylo pořád stejně, takže to bude tím dusnem :-(.

  • Bude to tím dusnem, ale pokud ti nikdy dřív dusno tolik nevadilo a na omlévání ti nebylo, tak to nemusí být jen tím. Může to být třeba i nedostatkem železa v těle. Občas jsem taky mívala pocity slabosti, až na omlévání, zejména v dusnu nebo v místnostech s vydejchaným vzduchem a dr. mi na to doporučil, ať si v lékárně koupím železo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist