Špatně píchnutá naušnicová dírka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25424 24.1.2013 19:08

Mám čerstvě píchnutou dírku v uchu.Zajímalo by mě do kolika dní ji musím vytáhnout aby i ta dírka zarostla?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To není pravda,že zaroste.Já jsem si nechala píchnout druhou dírku před 22 roky - nezarostla a jde to nepatrně vidět ještě tedˇ.Kdybych si dala záležet,tak normálně protáhnu naušnici.

  • Zarůst Ti zaroste každá dírka, i po 20ti letech, když nebudeš nosit náušnice.
    Jen pak nechápu, proč sis jí dávala píchat, když ji chceš nechat zarůst.

  • ahoj, mrzí mě, že ti ji píchli špatně, pokud to máš opravdu čerstvě, tak to hned vytáhní!!! pokud ji hned vytáhneš, je velká šance,že ti to sroste :-) bratránek takhle přišel domů s píchnutým uchem, teta ho samozřejmě hnala :-D to bylo divadlo :-D hned ten den ji vytáhnul a po dírce nemá ani památku....

  • ze zaroste kazda dirka je kec. jako norovozeneti mi pichli dirky, ale jednu hur, jednu lip. ta spatna mi porad hnisala, nasi vyzkouseli veskere mozne kovy a nic nepomohlo, ta druha hnisala jenom obcas. asi v 10ti jsem prestala nausnice nosit uplne, nestalo to za to, to trapeni s hnisanim, hnusne strupy pres pul ucha.... no vubec. ta horsi dirka mi zarostla - jeste ze tak, ta lepsi dirka mi zustala. ve 22letech jsem se vdavala, tak jsem si nechala to jedno ucho pichnout znovu a po 12 letech jsem si dala poprve nausnice a bylo to uz vsechno v poradku. myslim po mesici se mi v jedne dirce udelalo trochu hnisu, ale par dni klidu a zahojilo se to a od te doby se mi to neopakovalo, takze ted uz mam doma poprve v zivote sbirku nausnic a muzu je nosit ;)

  • Čím dříve, tím lépe. Pokud nebude hnisat, tak zaroste velmi rychle a velmi hezky. Pokud bude hnisat, tak nejspíš nikdy správně nezaroste. Svého času jsem nosila asi 11 naušnic, dnes mám jen 3 dírky - dvě z dětství a třetí z mládí, která bohužel hnisala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist