Špatné cytologické výsledky a konizace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 8.11.2017 8:59

Dobré ránko.
Bohužel mi po včerejší konzultaci moje gynekoložkařekla,že budu muset podstoupit konizaci čípku. Dva roky mě sledovalia výsledky se nelepšili,ten poslední se do konce zhoršil.
Jsem poslaná na vyšetření na Vinohrady, kde mi budou dělat biopsii a rozhodnou.
Jsem z toho hrozně vyděšená. Chtěli jsme už začít pracovat na miminku a ted tohle. Můžete mi prosím popsat ze svých zkušeností,jak to probíhá,jaká je rekonvalescence a zda jste měli pak nějaké problémy s otěhotněním?

Děkuji za rady:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj nemáš se čeho bát.Konizace je lehký rákrok,kdy se odebere ta postižená část čípku,je to jednoduchý zákrok,který se dělá v plné narkoze.Druhý den po operaci se odchází domů.S otěhotněním jsem potom problémy neměla.Já jsem šla na konizaci 3 měsíce po porodu,všechno v pořádku,žádné problémy.

  • dancewomen8.11.2017 10:06

    Jsem po konizaci a mám 2 zdravé děti přirozenou cestou.Zákrok mě nebolel,šla jsem hned domů,až pak jsem měla křížové bolesti,ale to proto,že na záda trpím.Na zákroku jsem byla v pátek a do práce jsem šla v pondělí.Od té doby mám výsledky v pořádku.

  • llucifer8.11.2017 11:36

    Konizaci jsem podstoupila v plné narkóze a po probuzení jsem mohla domů, ten den jsem byla doma a druhý den jsem šla do práce, mám kancelářskou práci. Otěhotněla jsem 4 měsíce po vysazení HA bez problémů.

  • zakewka9.11.2017 16:25

    Na konizaci jsem byla v 17. V nemocnici přes noc, pak 6 nedeli. Hojílo se to asi dva týdny pak vše ok.. a s otěhotněním jsem měla velký problém, ale měla jsem toho mnohem víc. . Není se čeho bát nic strašného to nebylo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist