Špatná erekce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37389 24.6.2012 9:51

Ahoj holky,
máme s přítelem takový problém..nebo spíš můj přítel má problém - když máme sex, tak ho má normálního, když bych to tak měla říct normálně tvrdého, ale po chvíli, tak po 10 minutách "zvadne" a už to není ono. Nikdy předtím se mu tohle nestalo. Tohle trvá asi 3 týdny. Zkoušela jsem orální sex, abych mu trochu pomohla, ale nic. Může to být třeba i nedostatkem spánku nebo něco takového ? Žádné viagry právě zkoušet nechceme.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • http://www.planovanirodiny.cz/view.php Zkus si to pročíst, je to dobrá stránka. Myslím, že to může být z únavy, ale 3 týdny? Je to dost i o psychice, mě se to stalo s jedním partnerem, doteď nevím, zda jsem byla jeho první nebo ne, ale byl z toho dost nervózní, možná i proto, že jsme byli předtím několik let dobrými kámoši a tak to prostě nešlo. Postavil se mu, ale když si měl nasadit kondom nebo pak do mě vniknout, tak mu zvadl. Tu noc jsme toho po několika pokusech nechali a dále zůstali jen přáteli, takže víc k tomu říct nedokážu. Jen vím, že byl nervózní a proto mu to nešlo si myslím.

  • Ahoj, zatím bych se tím netrápila. Mému příteli se to taky občas stává a někdy to taky bývá dlouhodobější období. Nemusí to zatím znamenat žádný závažnější problém. Jak píšou holky, opravdu záleží hodně na psychice a někdy stačí únava, stres z práce, či jiné problémy, nebo přemíra alkoholu atd, nervozita, vedro atd. Příčiny můžou být různé nebo jejich kombinace. Nemusí to vůbec souviset s tebou nebo nechutí se sexem ani zdravotní problém. Alespoň zatím. Zkus mu pomoci se uvolnit, odpočinout si, snížit třeba frekvenci sexu (příliš častý sex ho mže vyčerpávat, ne každý má silný sexuální apetit a potřebu mít sex příliš často) a vyčkej a uvidíš. Třeba se to časem zlepší. Nebo si o tom promluvte, ale hodně šetrně, mohlo by se to přítele dotknout, určitě je sám z toho teď nešťastný, že teď takto selhává. Můj přítel se ze začátku vždy naštval a dotklo se ho to, když jsem se s ním snažila tento problém řešit (nechtěl si to sám přiznat). Ale snažila jsem se ho vždy dost chválit a dávat mu najevo, že o nic nejde, že se to stává hodně mužům a každý může mít období, kdy je vyčerpaný a tolik mu to nejde. Dala jsem najevo pochopení. Časem se mi otevřel a komunikoval se mnou o tom a když měl takové období, tak sám vždy nakonec přiznal v čem problém asi vězí (a většinou to bylo opravdu jen přemírou vyčerpání a stresu z práce nebo ho trápili finančí potíže atd.) Za nějakou dobu to pak vždy zase bylo OK. Tak držím palečky.

  • Ahoj. Starším mužům se to občas stává. Může to být únava, stres, něco řeší, nebo je to prostě věkem a tím že jste spolu třeba už dlouho. Není to nic ojedinělého. Řeší to více párů, poslední dobou kolem mně opravdu hodně... Mám o několik let staršího přítele a tenhle problém u něj začal asi před půl rokem. Vyřešil to přírodním přípravkem arginmaxem. Nejde o žádnou viagru, je to volně prodejný produkt, prodává se i v lékárnách. Užívá se dlouhodobě, ne že spolknu tabletku před sexem, ale bere se pravidelně každý den, takže pomáhá těmto problémům předcházet. Příteli to velmi zvedle sebevědomí.

  • Ahoj, já sice staršího přítele nemám, ale ArginMax asi taky vyzkoušíme. Problém s erekcí má sice jen občas, ale i tak to chceme řešit. Sex máme často a tohle by bylo řešení, protože brát si pokaždé jednorázově pilulku zrovna když máme chuť by se asi prodražilo. A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli občasné zapomenutí má vliv na účinnost? Díky za odpověď.

  • Přítel užívá Arginmax už třetí měsíc a opravdu to funguje. Má pevnou erekci a celkově si milování víc užijeme.;-)

  • Potřebovala bych radu pro manžela. Začíná mát čím dál častěji problém s erekcí. Měl by v takovém případě jít rychle na nějaké vyšetření nebo prvně zkusit prášky na erekci?

  • Juliesadkova7.5.2021 19:16

    Jak dlouho to trvá? Byl s tím někde? Můj manžel to řeší prášky, které bere každý den. Díky tomu mu to funguje zase normálně a kdykoliv si vzpomene.

  • Každý den? Jak to jako funguje to máte sex každý den?

  • Juliesadkova11.5.2021 22:12

    Tak jsem to nemyslela. Manžel bere každý den přírodní doplněk pro lepší erekci Amarex Men Complex , díky kterému mu to funguje kdykoliv potřebuje. Nemusí tak brát prášky těsně před a můžeme mít sex kdykoliv si vzpomeneme. Kupuje si je z obchodu https://www.amarex.cz/ , kde mají doručení do 24 hodin.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist