Spatna cytologie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #511523 16.12.2022 18:22

Zdravim, mam uz po 3x za sebou spatne vysledky cytologie, pry vir HPV, neni to zanet ale mam to od partnera. Mate s tim nekdo vlastni zkusenost? Muzu udelat cokoliv pro to, abych ten svuj stav nejak zlepsila? Jsem zoufala. Partnery nijak nestridam a jsem ockovana. Tak to nechapu. Mam akorat dalsi kontrolu za 6 mesicu a nic vic mi nerekli. Muzu mit vubec sex nebo radeji ne ? Dekuji za vsechny zkusenosti a nazory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik17.12.2022 7:56

    Zeptej se přímo tvého gynekologa, co to znamená. Pokud ti k tomu nechce nic říct, tak bych gynekologa změnila. Co jsem o tom četla, tak by si s tím tělo mělo poradit samo. Žádná léčba na HPV vir není. Léčí se až když HPV vir propukne.
    Zde je vše, co můžeš o HPV viru vědět: https://www.hpv-college.cz/o-hpv

  • Choď pravidelně na kontroly,jak ti řekne lékař. Posiluj imunitu. Vzhledem k tomu, že si tě pozval až za 6 měsíců tak byly změny nejspíš jen mírné, to se může srovnat samo. Kdyby se to nelepšilo nebo zhoršilo tak ti udělají nejspíš expertní kolposkopii a biopsii, podle výsledku se dál sleduje, nebo ti doporučí konizaci. Proto se na prevence chodí, aby se to včas podchytilo. Když budeš dodržovat kontroly a rady lékaře tak se ničeho neboj, dobře to dopadne.

  • Aspon zkuste bylinky na posileni zenskych organu - kontryhel, rebricek a trezalku. Virus to nezlikviduje, ale posili vas to. Dokaze to divy. Kamaradka se bylinkama zbavila myomu a to uz ji chteli vzit delohu.
    Muzete treba zacit tim kontryhelem, 3x denne. Pauzy v uzivani se u kontryhelu delat nemusi. A sem tam si lupnete ty dalsi bylinky.
    Drzim palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist