Spát spolu můžeme, chodit ale ne..:/

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372835 18.1.2018 17:52

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Je mi 22. Před půl rokem jsem se po 4 letech rozešla s přítelem, bohužel poměrně ošklivě. Krátce po rozchodu jsem ve městě v baru potkala jednoho jeho bývalého kamaráda (dřív se bavili, potom měli nějáké spory a teď se nemohou vystát). Začali jsme se spolu bavit, vídat se častěji, rozumíme si. Musím říct, že jsem se do něj asi zamilovala a myslela jsem, že je to začátek nového vztahu. To je taky důvod toho, proč jsem nic nenamítala, když mě začal při jedné schůzce líbat. Začali jsme spolu spát. Myslela jsem, že spolu tedy chodíme, jenže on začal s tím, že jsme pořád jen kamarádi, ale že proč si to takhle nezpříjemnit, proč nebýt přátelé s výhodami? Já tomu nerozumím. Myslíte, že se mu nelíbím? Nebo v čem je problém? Já nikoho nemám, on taky ne. Rozumíme si a i v té posteli je to fajn. Tak co je za problém? Proč sex ano, ale vztah ne? :( :(. Máte některá podobnou zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik18.1.2018 18:08

    Ahoj, je to jednoduché, nechce se vázat. Buď je to jeho životní styl a nebo na vztah není připraven. Ale na to se ho musíš zeptat sama.

  • Mnohí chlapi, ktorí nemajú priateľku od puberty sú takí. Nechcú sa viazať a príde to na nich až potom, alebo aj vôbec. Chyba nie je v tebe, on si myslí, že je to tak lepšie a nevie, o čo prichádza. Z vlastnej skúsenosti ti však radím to s ním utnúť. Nemilosrdne. Uvedom si, že keď ty mu dáš a v podstate za to nič nechceš, tak v jeho očiach nemáš žiadnu hodnotu. Ktovie, koľko takých kamarátok má? Toto asi nechceš, aj keď v zamilovanosti je ťažké si to pripustiť. Urob však to, čo je najlepšie pre teba, lebo kým mu dovolíš, aby ťa takto ponižoval, nikdy nebude mať záujem o vzťah s tebou.

  • Mám kamaráda, co si takovou kamarádku našel tak před sedmi rokama našel takovou kamarádku. Sice tvrdil, že spolu nechodí, ale ona u něj přespávala, chodili ven, na výlety. Asi po pěti letech už ho přestalo bavit říkat, že spolu nechodí, tak si kupují dům a plánují dítě :-) Ona byla dost vytrvalá a teda nakonec jim to vyšlo, ale taky to mohla být ztráta času...záleží, jestli se třeba nějaký čas jen nechce vázat nebo tě opravdu bere jako kamarádku s výhodami...každopádně at zbytečně neztratíš čas...

  • Ahoj. S tímhle mám zkušenost, bohužel špatnou. Pokud s tebou chce jenom spát a nic víc, utíkala bych od něj svinským krokem. Jestli ho miluješ, o to dřív bys s ním měla přerušit kontakt.
    Já měla takový "vztah" skoro 4 roky. Já ho milovala a on mě měl jenom na sex a na peníze. Měl i jiné holky. Jenže mě to naprosto zníčilo. Zcela jsem si odrovnala psychické zdraví. Dělal mi hodně ošklivé věci, které bych nikomu nepřála. Teď beru silný antidepresiva a chodím na terapie, abych mohla žít normální život.
    Radím ti dobře, věř mi. Nechci aby ses trápila tak jako já.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist