Spaní 7 měsíčního mimča

Otázku položila: sigiska 9.6.2011 8:22

Ahoj holky, chtěla jsem se optat jak Vám spí miminka a jak je uspáváte? Malé je dneska 7 měsíců a zdá se mi, že uspávání a noční buzení je čím dál tím horší. Stále kojím, jen v poledne už dávám příkrm (moc toho tedy nesní) a večer před spaním trochu kaše, kterou poslední dobou taky tak trochu bojkotuje. Dávám jí z prsu kdy si řekne. Spinkat mi chodí kolem půl 8 a na první buzení už mi vstává mezi 22-23 hodinou. Pak už to je většinou po 2 hoďkách. Zdá se mi to hodně a chtěla bych se už taky trošku vyspat :-) Ráno mi straší už v 6hodin. Večer mi někdy usne u prsu, ale spíš je vzhůru a dělá ptákoviny. Jakmile jí dám do postýlky, tak začne ječet. Když k ní přijdu je ticho. Postýlku jsem už dala vedle do pokojíčku. Takže pokud máte tipy jak malou uspat sem s nimi díky ;-) Potom jsem se chtěla zeptat co už vše dáváte při kojení za příkrmy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense9.6.2011 9:06

    ahoj,malymu bude 10 mesicu a celou noc mi spi asi tak 2 mesice,ale ne pokozde,nekdy se take probudi,dam mu mleko-umele,nekojim.uspavam od narozeni v naruci,ted se treba probudi a chce jen pochovat a pak usne v naruci.ono jak se pise,ze od 6 mesicu prospi celou noc,tak to jsou spise vyjimky.malej teda zacal spat celou noc az po zavedeni celodenniho obyc jidla.zkusila bych pokracovat v prikrmech,aby se postupne vynechalo kojeni pres den,pak nebude tolik zavisla na prsu i pres noc-na nekoho to plati.prikrmy-mrkev,brambor,petrzel,blokolice,kvetak,spenat,kukurici,celer-ten opatrne.

  • Ahojky Moni,
    my tohle měli také, ale teď posledních asi 14 dní se mi budí už jen 1x za noc a pak až k ránu mezi tou 5-6 hodinou. My jsme taky jako první začali dávat zeleninku a potom kaši, tu tedy taky moc dlouho nechtěl, ale teď jsme přidali už i ovoce jako odpolední svačinku a tak jsem mu zkusila k té kaši přidat přesnídávku a baští to. Nesmím to tedy smíchat do té kaše, ale mám zvlášť kaši a zvlášť přesnídávku a to mu dávám na lžičku a takhle společně to sní. Zkus ještě vydržet, nám se to zlomilo až taky v těch 7 měsících. Taky ještě kojím, ale tak před týdnem jsme měli problémy, že moc nechtěl, takže právě proto jsem přidala už i ovoce a dávám čajík a laktace se zatím drží, kojím ještě tak 3-4x denně + občas UM, ale toho vypije tak maximálně 80ml.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist