Spaní..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54635 19.11.2011 19:41

Ahojky holky mám takový divný dotaz.. chtěla bych aby u mě mohl přespat přítel..ale máma že prostě NE.. tak jen jestli nevíte jak jí obměkčit :) děkuju moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě mamka nechala u přítele spát už v šestnácti, ale bylo to po roce vztahu.... záleží na tom kolik ti je a jestli mamka přítele zná. Také na tom, jestli ti může věřit a na tom jak jsi s přítelem dlouho.. Jestli je to pár měsíců tak se mamce ani moc nedivím. Má o tebe strach... Nevím jak by jsi ji přesvědčila, ale absolutně není kam chvátat;)

  • Jééé na tohle si vzpomínám. To bylo přemlouvání a proseb a nepomohlo nic. Až jednou při mě stálo počasí :-). Bylo náledí, my jsme přišli z kina a tak jsem oznámila mamce, že přítele nikam autem nepustím, když je tak hnusně a mamka uznala, že je to rozumné... Takže neporadím... Že tě chápu a rozumím ti moc nepomůže, já vím.. :-)

  • Mi je 18, s přítelem jsem 3 a půl roku a spí u nás/já u něj na Silvestra nebo když slavíjeden z nás narozeniny nebo o velkých prázdninách, jak jsou nějaké akce. Takže si užíváme spaní ve 2 pouze 4x za rok. Ale u nás je problém na straně jeho rodičů a to je mu 23.
    Jinak souhlasím s holkama, nevíme kolik Ti je, jak dlouho s ním jsi, jak dobře ho Tví rodiče znají apod.

  • já to chápu, mám stejný problém a to jsme spolu přes rok.. naši ho znají, vycházejí s ním normálně, ví, že spolu spíme, ale přes noc ho zde nechtěj nechat... já u něj už jsem spala ale vždycky tak nějak "tajně"... nevím, o co tvojí mamce může jít, sama to u svojí nechápu a to mi už 18 bylo :)

  • Záleží na tom, kolik ti je a jak dlouho jste spolu.
    Já jsem s přítelem rok, je nám oběma 16 a poslední tři měsíce u mě spí každý víkend a rodiče nemají problém,
    on občas přinese nějaký příspěvek na stravu, jelikož by nás jinak asi vyjedl a já chodím k ním domů občas odpoledne hlídat mladšího sourozence a tak... Prostě znají mě jeho rodiče a nemají s tím problém, moje mamka má přítele taky ráda, takže to funguje skvěle.

  • Mě je jednadvacet a mého přítele tady přespat nenechají... :-( a to mám svůj pokojík, sice malej, ale vešli bychom se

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist