Španělské mušky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22161 22.11.2011 15:02

Ahoj holky, máte tu nějaká z vás zkušenost s tzv. španělskými muškami? Hodně dlouho přemýšlím, že si koupím nějaký "povzbuzovák", protože mám v poslední době (cca 2 roky) potíže se vzrušením a orgasmem vůbec. Chtěla bych vědět, které jsou nejlepší a jestli opravdu zaručí vzrušení a či případně i rovnou orgasmus. Děkuju moc :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A zkoušela jsi to už nějak "napravovat"? :) Jako jestli jsi s partnerem zkoušela něco jiného, nového, ale nic nepomohlo a tak už si nevíš rady a chceš vyzkoušet toto. :) Protože já bych prvně vyzkoušela jiné věci, tomuto moc nevěřím. :) U nás žen je to hodně o psychice, o duševním stavu...

  • JJ ozkoušela jsem.Chtěla jsem je nakapat příteli jen tak z hecu.jsem si ty kapky pujčila od kamarádky.No oni jsou dost aromatické.Takže jsem mu je nakapala na meloun ale i tak to bylo vidět i cítit.Snědla jsem ho.No a výsledek?Já myslím že žádný.protože já jsem při chuti pořád a zvýšený apetit teda nebyl. :-DDDDDprostě normal.Nevím třeba to někoho působilo.

  • Taky mi to přítel kdysi koupil..No, psali 16 kapek..My jsme dali pro jistotu 20 a..........NIC :-D Pak jsem šla na wc a cestou do sebe potají kopla půl lahvičky. Výsledek? Zase nic. Takže přes 500Kč vyhozenejch. Pomohlo až vysadit HA.

  • Pokud bereš HA, tak ta může mít vliv na libidlo, takže bych zkusila vysadit HA.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist