Spánek vs. únava

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26696 21.2.2012 17:23

Ahoj holky, nemáte někdo nějaký "fígl" na to, jak se fakt dobře vyspat? Poslední dobou vstávám unavenější, než když jdu spát! Dřív mi dělalo problém usnout, ale to jsem vyřešila tím, že si před spaním v duchu říkám "Nic neřeším, spím" no a fakt to funguje, usnu během chvilky... :-D Ale ted ještě jak to vykoumat, abych nevstávala ještě unavenější! >:-[ Děkuju za jakýkoliv "fígle" :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lenoric21.2.2012 17:26

    A na cem spis? Norm na vice mene kvalitni posteli nebo treba pres tejden na necem provizornim? I to dela hodne. Jinak zkus medunkovej caj, rychle usnes a ja se vzdycky skvele vyspim, ale nesmi se to pit moc dlouho :)

  • Medunka je skvělá na spánek, jak už tu bylo zmíněno :) Tak já doporučuji to :) Nic jiného mě nenapadá.

  • U mě se to, jak se vyspím, hodně odvíjí od mé nálady, takže před spaním zásadně už nebrečím do polštáře kvůli problémům co mám, ale snažím se na všechno zapomenout. Vzpomínám na něco vtipného, na chvilky, kdy jsem byla např. na dovolené a cítila se v pohodě a pak usnu tak nějak sama od sebe a spím docela klidně, ráno se cítím odpočatá. Naopak když se ještě v posteli stresuju, stojí pak za houby celá noc a i další den...

  • hodne dela aji strava - pokud tve telo dostava vsechno co potrebuje, tak jednak nepotrebuje tolik spanku a jednak je odpocate ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist