Spánek u 2měsíčního ditete.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #291182 8.12.2015 3:14

Ahoj maminy. Mam jen otázku. Vím Kazde mimčo je jine. Moje holčička když šla spat kolem 10 vecer (uspávání od 8 hod) nebo i kolikrát po 9 večer hned usnula tak spinkala tak do 5-6 hod. Ted už skoro týden se budí ve dvě. Čim to muže byt. Davku krmení má navysenou na 120.. 90 bylo málo i přes den. Jsme plne na UM. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, náš malý začal mít režim až ted - za dva týdny bude mít rok, do té doby, at jsem dělala, co jsem dělala (a opravdu jsem zkoušela všechno), se budil v noci, jak chtěl. Někdy jen třikrát, jindy třeba co třičtvrtě hodiny, jindy zase dvakrát, ale pokaždé byl třeba dvě hodiny vzhuru...Takže u tak malého miminka prostě nenastavíš, aby se budilo pokaždé stejně - některé maminky mají to štěstí a děti jim spinkají hezky, budí se pravidelně a jiné to štěstí nemají a musí čekat, až z toho jejich dítko vyroste. Teprv ted v roce se mi synek začal budit v noci jen dvakrát, vypije mlíčko a zase usne. Bud vdečná, že ti v noci vstává jen jednou a spíš počítej s tím, že se to zhorší, většinou se to u děti kolem druhého až třetího měsíce mění a pak za dva tři měsíce se to změní znovu - možná budete patřit k těm štastným, kterých se to týkat nebude, což vám i přeju, ale možná ne :)

  • dancewomen8.12.2015 10:10

    My to měli podobně a teď ve dvou měsících se to změnilo tak jako vám a k tomu Nám začal malý často plakat.-(

  • Tak to teda respekt ze se budila az rano. Me mala usina 22-23 a do 6 ti do rana je minimalne 2x vzhuru. Myslim ze na rezim u 2m ditete je fakt brzo.

  • Může to být spurt,náš malý ho měl taky cca po dvou měsících,dr říkal,že je to normální a cca do týdne to přešlo.. myslím , že ti stejně spí krásně na dva měsíce :)

  • Prvni dva měsíce mi můj spinkal krásne, od osmi do dvou a pak od tech dvou pi jídle tak do peti nebo sesti.Postupne se to zhorsovalo, ted v necelým pěti mesících usne jedine v naruci, po polozeni do postylky se probudiTakze spi se mnou v posteli a budi se co dve hodiny, pak se napije a usne a tak je to celou noc.Klubou se mu zoubky, tak snad se to pak vzbudí a aspon do těch 11 mi vydrzí :-)Takze co bych ted dala za to, aby se mi budil 2-3x za noc :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist