Spánek téměř ročního dítka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36190 13.1.2016 10:44

Ahojky. Mam takovy dotaz, ktery se tyka nocniho spani ditka. Mala bude mit za necely mesic rok a posledni asi mesic az dva se mi v noci budi - prevaluje se, place...zhruba 3x az 5x za noc. Pritom kdyz byla mensi, spala klidne i celou noc, max.1.mensi probuzeni, kdy stacilo pohladit a dat dudlik a spala klidne dal. Ted ji uspi jen mliko, pripadne caj. Co s tim? Budem se stehovat, myslite ze pomuze vlastni pokoj? Nebo ze mi tak mala reaguje na me pocity-stresy pri hledani bytu, navic cekame druheho potomka(11tt)...Uz jsem z toho velmi vycerpana.Buduu rada za kazdou radu :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Muzotrapit jimstaleke trapit zoubase mala to mela a ma.Vstavam v noci i 15x. Kazdopadne preju jen to nej nej at jste i s mimiskem v brisku v poradku.Musi to byt ted narocne.

  • maxice13.1.2016 15:38

    Určitě by to mělo být zoubkama, myslím, že pokojík ji nepomůže, naopak bych ji vzala k sobě do postele, či její postel dala ke své, aby jsi nemusela vstávat. Je to náročné, nám to trvalo cca do dvou :-(

  • Ahojík tak naše malá je stejně stará a poslední dobou to máme taky tak :-( Já teď říkám že je to horší než když jsme přišli z porodnice :-DD V noci se budí a nechce kolikrát zabrat, dostane napít vody a nic dělá bugr a dokud jí nedám cucnout prsa tak nezabere :-( Takže přes den nekojím jen ráno a večer než jde spát, zato v noci dvakrát :-D A jinak do naší postele bych jí nevzala, měla bych strach že když usnu tvrdě tak mě malá spadne z postele, je živáček (syn mě tenkrát takto spadl a od té doby byla naše postel tabu)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist