Spánek půlročního dítěte

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43747 23.11.2011 15:39

Ahoj holky,
mám půlroční princeznu, a v noci mi nechce spat. Abych to upresnila uz to trva s prestavkama asi 1,5 mesice. V noci se budi dam dudlika a zase spi ale budi te i po mene nez pul hodine nekdy.... Co se jidla tyce tak jsem zkousela cokoli kasi, mleko, kasi s mlekem vselijake druhy a tak vubec nevim. Zuby nemame ale zase aby to trvalo tak dlouho se mi nezda..... Jinak od svych 6ti tydnu spala celou noc bez probuzeni az ted takhle blbne.....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jako bych četla o té své princezně. Máme nemlich to stejné. Mně ještě nechce spát ani přes den. Je to hroznej boj. Každý 2 hodiny uspávám aby usnula jen na 30 min. Je to hrozně únavné a malá je pořád podrážděná, protože pořádně nespí. Taky nevím co s tím. Když jsem se na to ptala doktorky, tak mi řekla, že tak staré miminko už má plno zážitků a v noci je vstřebává, tak se pořád budí, ale neumí samo usnout. Já malou večer uspím, za 2 hodiny je vzhůru a pak si ji beru k sobě do postele. Ona když se probudí, tak hrozně hystericky brečí a nechá se uklidnit jedině prsem. Zkoušela jsem, jestli jí není třeba taky teplo, takže spinká jen v bodýčku bez ponožek v pytli při 20ti stupních. Možná je to trochu lepší. Ještě zkusím jí nechat dýl vzhůru před večerním spaním. Jak dlouho je vzhůru tvoje holčička? Já jsem zkoušela dát malé homeopatika a aspoň trochu se zlepšílo to denní spaní, ale večerní taky nic. Chtěla bych zkusit nějaká další, ale na to musím už na konzultaci k homeopatovi a žádný tu v okolí není. Zoubky to asi taky nejsou. Žádný nevykukuje. Tak snad někdo poradí..

  • kolem půl roku se mi začal synek v noci budit častěji - u nás byla chyba, že neuměl spát na boku - od mala spal na zádech a najednou začal vyžadovat spát na boku. Začal spát zapřen polštáři z obou stran a vždy jednou za 3 hodiny jsem jej sama přehodila na druhý bok, pak se naučil sám, ted už zase spí jen s jednim krmenim. Pevné nervy !

  • a mas vypozorovane jestli se budi v nejakou konkretni hodinu? my tohle teda nastesti nezname...

  • muj syn dělá to same, když byl menší spal u sebe v postylce a budil se 2x za noc, ted mu bude pul roku a usne kolem sedme v osm je vzhuru, pak zase hodinu uspavame v deset znova vzhuru, tak si ho vezmu do postele abych si taky trochu odpočla a dávám mu na střídačku prsa skoro celou noc, nebo ho držím za ručičku. přes den vetšinou spi 2x po půl hodince, dýl vydrží jenom v kočárku. jak se jmenujou ty homeopatika? jsem z toho vyrizena, trochu se uklidnuju ze kdyz ted najedem na prikrmy, tak treba bude spat vic...ale jak uz jsem tady cetla nekomu nezabralo vubec. začal se takhle budit když mu bylo 5 měsíců. od třech měsíců byl zvyklej usínat sám bez řevu, po zaběhnutých rituálech a pak se to tak zlomilo a nevim co s tím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist