Spálené nohy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39322 29.5.2011 14:33

Byli jsme na kánojích 2 dny a pražilo slunce.Úplně jsem si spálila nohy že mám z toho nateklé koleno a nemůžu pořádně chodit.Mám to už od úterý a nohy mám sice míň červené ale zato jsou i fialové.Když se podívám zblízka mám pod kůží kapičky krve.Co mám dělat?Zmizí mi to?Já to nechci stydím se za to a bolí to... :( PS:Jsem celá bílá-málo pigmentu.A ty nohy nemám fialové když vylezu z postele - asi když se trošku ochladí zfialoví.:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • spálením se ti roztáhnout krevní kapiláry, takže můžeš jen čekat až se samy zase stáhnou.. Teď si můžeš leda pomoct panthenolem a pořádně se mazat....No a příště se víc chraň;)

  • dzusinka29.5.2011 15:31

    Já nevím, co se všichni stydí za to, když mají nějaký zdravotní problém... vždyť každej máme něco a je naprosto normální, že tělo občas nefunguje jak si člověk myslí nebo že mu něco vadí. Jestli to je až takhle hrozné, že to bolí, tak bych šla za doktorem, rakovina kůže není nic příjemného, když se věci podcení.

  • já měla jednou od sluníčka puchýře, bolelo to pekelně. Doktorka mi dala něco jako náplasti, ale jen se to přikládalo. Bylo to napuštěné nějakým gelem, co příjemně chladil. K tomu jsem brala šumivý acylpirin, ten vytahoval horkost. Raději bych zašla k dr., dostaneš sice přednášku, že jsi tomu měla předcházet, ale určitě Ti poradí co a jak. Spáleniny dokonce spadají i do některých úrazových pojistek, takže pokud jsi pojištěná, mmohla bys i něco dostat od pojišťovny ;-)

  • Kdysi dávno jsem měla spálená lýtka,dr.mi na to dal nějakou pěnu ve spreji.Tenkrát jsem usnula na sluníčku.Takže bych neváhala a šupajdila k dr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist