Spaci pytel - zkusenosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #256620 13.1.2019 23:40

Holky, jake mate zkusenosti se spacim pytlem pro dite 10 mesicu? Maly se zacal hodne odkopavat, kdykoli ho v noci kontroluju, tak neni prikryty. Casto se odkope okamzite, jakmile ho prikreju. Manzel rika, at to neresim, ze mu je proste teplo a je horkokrevny po nem, zatimco ja jsem proste zmrzlina. Ale i horkokrevny manzel spi celou noc po krk pod perinou... Premyslim, jestli nemam prckovi poridit spaci pytel, ale trosku se bojim, jestli ho nebude moc omezovat v pohybu. Je totiz velky cestovatel. Kazdou chvili spi na jine strane postylky a hlavne dost zacal spat i na brise. Kdyby se nemohl v noci pretocit do svoji oblibene polohy, tak by urcite tak dobre nespal. Navic teda jeste 2x za noc kojim, tak si rikam, jestli to v tom jde nebo bych ho musela na kojeni z toho svlikat.
Budu vdecna za kazdou zkusenost. Diky

Holky, díky za zkušenosti.
Já si říkala, že by to asi neklaplo s tím, jak cestuje. Většinou ho najdu spát s hlavou píchnutou v rohu postýlky a opřeného zády nebo někdy břichem o mantinel, jakoby se k němu tulil :D Švagrová má stejně starého a spací pytel používá, protože se jí právě odkopával. Na vánoce mu teď dávali větší. Tchýně do mě právě taky rýpala, že bych si ho měla pořídit, že je to super věc. Ale synovec asi nebude takový cestovatel.
Jinak teda prcek spí v overalu od narození, ale máme jen takový ty klasický bavlněný, nic extra teplého. Ale je pravda, že bydlíme v novostavbě a topíme tepelným čerpadlem, takže je v domě 24 hodin plus mínus stejná teplota. Tak to asi můžu být v klidu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • u nás sem spací pytel ani nezkoušela, protože i když spal většinu noci odkrytý, tak měl na spaní overal (takže se mu nemohlo nic shrnout) a zima mu očividně nebyla, jinak by se neodkopával.

  • petulinkaa1314.1.2019 10:54

    U starsi dcery a to byla velika se bez spaciho pytle neobešlo 👍 výborná věc, snesla ho v pohodě navíc mela teplicko, mela i ten největší do 15 měsíců myslím možná i déle, rano si ho rozepla a vylezla když se vzbudila, ale noc úplně v klidu ;-) mela ho ráda. Teď u druhe dcery by neklapnul, ta se roztahuje, mění polohy o sto šest, spala měsíce dlouho jen na brise, celkově vim ze jí by hodně vadil a omezoval :-D takze to chce odhadnout jaké dite je 👍 tudíž ji dávám body tílko a na to overalek přeci jen je to v baráku jiné a na noc netopime hodně, spí ok a neni studená i když se z peřinky odkryje.

  • buccaneerka214.1.2019 0:45

    Kojit jde v pohodě, ale my jsme spací pytle zrušili asi ve třech měsících. Přišlo mi, že malá je propocená, ať ji obleču jakkoliv a moc se jí v tom nelíbilo. Ona je dost velká, navíc když se probudí, nemůže si hrát s nožičkama, když jsem v noci musela přebalit, byla to vrstva navíc, která mi překážela, takže teď spí pod tenkou dětskou dekou. Když je jí zima, tak se probudí, zapláče a já ji přikryju. Někdy se odkope a spí dál, tak to neřeším.

  • Moje mivala spací pytel asi do 10 měsíců prave proto, ze se odkopávala. Spani mela neklidné. Co jsem spaci pytel zrusila spi krasne, i když 80 % noci odkryta. Ja mela u sebe jeste dalsi čtyři deky a v noci jsem ji postupně zakryvala. Ale stejne se vzdy po chvíli odkopala a vsechny mela pod sebou. Pak jsem nad tim mavla rukou. Ma jen perinu a jednu deku. Kdyby ji byla zima, neodkope se.
    Klidne spací pytel zkus, ale jestli je rád odkryty, může pytel vadit pri spani.

  • dancewomen14.1.2019 8:23

    Tak pozdě už bych spací pytel nedávala,ještě když cestuje,bude ho omezovat.Spíš bych používála overal na spaní a odkopání neřešila.

  • Taky bych řekla, že je na spací pytel pozdě. Já na ně nedám dopustit, ale používala jsem od narození do té doby, než děti začnou v postýlce lézt. Pak jsem přešla na teplejší overaly.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist