Soused a hlasita hudba

Otázku položila: Anonymní uživatelka #232414 5.12.2015 8:48

Ahoj, mam souseda, vzdy o vikendu v vikenduhle dobu pusti totalne naplno hudbu a hraje cely vikend.. me by to ani nevadilo mam hudbu rada.. jenze pritel ma po nocni spi a ja byt v jeho kuzi tak se neznam.. jak tohle resit? Zatim nemame deti, ale kdyz jednou prijdou tak mi to taky zacne vadit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek895.12.2015 9:08

    Pokud to není v době nočního klidu, pak musíte zasáhnout leda sami. Jednoduše vysvětlit, že pracujete na směny a potřebujete taky spát. U nás v baráku jsme byli asi pomalu jediní normální. Zbytek bylo hudba v 5 ráno, nebo po 22.h večer, sousedi se divili, proč na ně zvoníme po 22h večer, že jen přitloukali do zdi obrázek, atd.

    Bylo to dle našich slov sídliště hrůzy a než se věčně rozčilovat, šli jsme do RD a máme klid :)

    Ale taky jsme to chodili řešit.

  • trinetka5.12.2015 9:08

    Je to jen o domluvě.. Nic víc nezmůžete.. My to tu máme každý léto.. Letos novorozeně a oni tu ještě ve 21 i 22.30 (což už bychom mohli volat i policajty pro rzšení nočního klidu) hrají na celou zahradu nám rovnou do ložnice.. Každý víkend..

  • sisterrys5.12.2015 9:31

    Řešili jsme něco podobného. Sousedi sice nevyhravali dlouho, ale znělo to jako by byla přímo u nás v bytě diskotéka. Několikrát jsme je byli požádat, aby to ztlumili. Vždy se omluvili a hudbu ztlumili, ale za 14 dní to bylo znova a pak už co týden. Máme výhodu, že jsme v nájmu a celý barák patří jednomu majiteli. Tak jsme napsali stížnost majiteli a od té doby je klid.

  • My máme skvělého souseda, který je velmi chápající. Manžel začal hrát na ukulele a sousedovi to vadilo. Tak jsme se domluvili, kdy manžel může hrát. Akorát syna souseda to zaujalo a začal k nám chodit také hrát. Poradili jsme mu jak vybrat nejvhodnější ukulele - díky https://www.topmuzika.cz/magazin/jak-vybrat-ukulele/ a pořídil si ho. Tak trénují dohromady a soused nenamítá. V tvé situaci se zkus dohodnout, když to nepůjde tak s majitelem domu. Držím palce.

  • donalabuznice31.12.2022 18:49

    Já jsem si před nedávnem koupil ukulele na https://ukulelko.cz/ a taky si na mě začal nějaký soused stěžovat. Nehrál jsem nijak pozdě večer, tak nevím proč mu to tak vadilo, nakonec jsme se domluvili na kompromisu a já tak hraju zrovna když je v práci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist