Sonický kartáček na zuby

Otázku položila: Michalla 5.1.2019 15:39

Hezké odpoledne,
uvažujeme, že bychom si koupili elektronické kartáčky, máme vyhlídnuté dva a recenze jsou dobré a podobné u obou. Jeden je ETA SONETIC 1707 a druhý PHILIPS SONYCARE Healthy Ehite, ten je trošku dražší. Není to levná záležitost a tak bych se chtěla zeptat, jestli to je vůbec takový přínos, jestli to má smysl proti zubní plaku. Určitě s ním někdo máte zkušenosti. Třeba by mě zajímalo, jak dlouho vydrží samotný kartáček (ta hlavička se štětinkama) a jestli se dají dobře sehnat náhradní. Prostě celkově jaká je spokojenost?
Děkuji předem za každou zkušenost a radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám healthy white akurát 2 roky a už by som sa ku klasickej kefke nevrátila ;-) Rozhodne je to rozdiel. Mala som problémy s plakom... Ale už nemám. Zuby tiež viditeľne belšie. Ako jasné, nie je to zo dňa na deň ani od toho netreba čakať zázraky, ale je to také profi čistenie zubov, človek si to sám tak nedokáže.

    Hlavice sa zháňajú ľahko, má ich aj alza. Ale po 3 mesiacoch, nanajvýš 4 tú hlavicu zničíš a cena je okolo 200 Kč za novú. Takže treba zobrať do úvahy, že je to investícia... Za mňa sa ale oplatí, radšej ušetrím inde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist