Šneci z listového těsta

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387012 18.7.2018 9:43

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nemáte nějaký dobrý recept na šneky z listového těsta. Moc nevěřím těm z internetu, hlavně vsude píší jiné ingredience, takže nevím. Kdyžtak děkuji za recept.

  • 20.03.2019 18:53:49 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dej si tam veci podle tve chuti.
    Pomazu kecupem, dam koreni na pizzu. Naskladam sunku, nebo anglickou, co kdo ma rad. Platky syru. Zamotam. Nakrajim na kolecka. Pokladu na plech. Pomazu vajickem a doprostred dam kousek nivy.

  • Risu18.7.2018 9:53

    Ja jen rozvalim testo, dam šunku, syr, zabalim, nakrajim a pecu.

  • Ebony18.7.2018 11:14

    Já teď dělám nové šneky,protože ty klasika šunka sýr atd už nás přestali bavit.A dělám je z pesta kupuju v dm se sušených rajčat,pak swarzaldskou šunku a kousky sušeného rajčete ještě může být i mozarella.A je to fakt famózní a hlavně jiné.:-)

  • Já delam listove testo pomazu kecupem, cesnekem posypu oreganem, dam sunku, syr :)

  • My děláme tak, že se vezme jedno těsto, namaže kečupem, dá se tam šunka, sýr nebo i salám, případně koření.. na to se dá druhá placka a pak se to nakrojí na proužky kolem dokola a každej se zatočí. Nevím, jak to popsat. :D Dělali jsme to podle videa (možná najdu) a tam mají 2 kulatý placky, pak doprostřed dají skleničku nebo hrneček a k ní to kolem dokola nakrojí a ty proužky se zatočí. Nejsou to teda šneci ale spíš taková pizza :)

    Nebo pak sladká varianta, skočice a cukr, zatočí se to, nakrájí a pak se to potře vajíčkem, myslím.

  • candyska18.7.2018 21:13

    Já je dělám tak, že listové těsto pomažu kečupem, posypu grilovacím kořením (občas přisypu pálivé a nebo čili), a naskládám na to anglickou slaninu a sýr (normální eidam, jednou jsem to zkoušela s goudou ale nebylo to ono). No a pak normálně zamotám a nakrájim na kolečka. :) Na plechu už ničím nemažu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist