Smutek a zároveň možná naděje ... ??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42230 28.10.2012 16:27

Ahoj holky,
nejdříve se omlouvám těm, kterým moje vyzpovídání se nepadne do noty!
Včera se vdávala moje sestra :-) A teď to na mě nějak padlo, že je vdaná, brácha ženatý a já sama, bez přítele :-( Jsem ráda, že jsou oba šťastní, ale i já bych konečně chtěla být a mít vedle sebe někoho, kdo mě bude mít rád takovou, jaká jsem!

Na svatbě byl jeden mužský, svobodný, nezadaný. (Je to od ženicha rodinný přítel, od naší strany "soukromý opravář aut".) Když jsem se třeba někam podívala, párkrát (nedokážu odhadnout kolikrát, ale cca za ten celý den + večer 15krát) jsme se střetli očima. A když jsem to vyprávěla sestřence, tak prý si všimla, že mě často sleduje.
Šla jsem si připít se sestrou ženicha. Já i ona jsme byly svědkyně. Seděla jsem vedle toho mužskýho. Do řeči jsme se skoro vůbec nedali, jen jsem mu řekla, že když jsme teda na svatbě, že si budeme tykat, páč já mu vykám. A on, že jo, že on by mě ani nevykal. Tak jsem mu řekla, že já jo, poněvadž nevím, kolik mu je let. Tak řekl, prý kolik bych mu tipla. Řekla jsem 30, on, že mu je o rok míň. A zeptal se mě "a ty jseš nejmladší?" tak jsem mu řekla, že jo. A pak už jsme se dál nebavili, přišla za mnou zase svědkyně.
No a mě to nedá na něj nemyslet. To střetnutí očí mě nedá spát :-D :-D A když jsem občas "nenápadně" na něj koukla, tak na mě též koukal.
Ale k ničemu víc, k žádnýmu kontaktu se neodvážil. Je teda pravda, že se nedávno rozešel s přítelkyní, tak třeba chce být chvíli zase sám. Kdoví.
Ale když tak zpetně nad tím přemýšlím, tak i právě minulý týden na rozlučce se svobodou sme se očima párkrát střetli.
A tak nevím, jestli se pokoušet o nějaký kontakt (můj taťka má jeho číslo v mobilu, v tom by problém nebyl ;-)
), ale nevím, jaká by byla jeho reakce. A až bych mu musela někdy vézt auto na opravu, tak abych se před ním hanbou nepropadla.. A taky vím, jak vypadala jeho bývalá partnerka a já jsem pravý opak, tak i z toho mám strach.
Říkám si, kdo nic nezkusí, ten nic nezažije a když nejde o život, nejde o nic...Tak si říkám, mám mu napsat? Nebo ne? Jaká bude jeho reakce?

Ženy, jelikož mě to pořád nedalo spát :D tak jsem mu napsala anonymní dopis a hodila sem ho do poštovní schránky. Dopis mu v úterý přišel a na email se mě ozval, takže si teď píšeme :) No, samozřejmě, že chtěl vědět, kdo jsem, ale zatím mu to tajím. Už jsem zjisitila, že je opravdu sám a teď musím zjistit další věci.
No a myslím si, že bude "sranda", až se dozví, kdo jsem. To asi pak začnu chodit možná kanálama.
Tak držte pěsti!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist