Smrt zvířátka.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412321 19.1.2021 18:56

Dobrý den,
psala jsem sem o koťátku, které jsme nalezli u silnice ve sněhu. Ten den jsme si ho večer přinesli domů a následující den jsme s ním šli na veterinu, kde mu píchli antibiotika a něco proti bolesti. Dali nám také krmení a instrukce k tomu, jak se o něj starat.
Koťátko bylo pohublé a mělo opravdu zahnisané oči, takže jsme byli smířeni s tím, že až se uzdraví, tak třeba ani neuvidí. Mě to vůbec nevadilo a malé kotě mi během pár hodin, přirostlo k srdci. Leželo v bedýnce, zabalené v dekách u topení a celý den prospalo. Krmili jsme ho přesně podle instrukcí.
Když se na chvilku vzbudilo, tak zvedlo hlavu a poslouchalo, co se kolem děje. Zamilovala jsem si ho, a nemohla jsem se dočkat až se zotaví.
Dnes ráno, v půl osmé, jsem vstala na online hodinu. Koukám kde je bedýnka a byla na okně. Jdu k němu a čekám na zvuky dýcháni, ale ono nic. Odkryla jsem deku a čekala, jestli se mu pohne hrudník.
Pak jsem na něj ale sáhla a bylo úplně studené. Hlavami to nebrala a myslela jsem, že je mujen zima a dala jsem ho k topení.
...
Pak mi ale došlo, že už malé koťátko není mezi námi...
Byla to taková rána..
Celý den jsem probrečela a nejsem schopná ničeho..

Tak malé a bezmocné koťátko nás muselo opustit..
Pořád to nemůžu pochopit. Tak moc to bolí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bohuzel bylo zrejme moc male a slabe, bez maminky. Ani pobyt venku kdo vi jak dlouho v takovych mrazech ho musel strasne moc vycerpat. Pomoc prisla pozde. Je ale dobre, ze jste ho vzali domu a pro tech poslednich par hodin jste mu ukazali lasku.
    Tezko hledat slova utechy, ztrata kazdeho takoveho tvora nebo cloveka, ktereho mas rada, boli. Je to uplne normalni reakce a je treba to prijmout, smutnit za nej a vzpominat. Casem smutek prejde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist