Slovo Miluji tě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #303975 7.7.2018 14:52

Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor. Už asi 4x se mi stalo, že jsem příteli řekla miluji tě a on mi na to odpověděl děkuju. Pokaždé mě to dost zarazí a mrzí. Čekala bych jinou odpověď než jen děkuju to je jak kdyby mu to bylo úplně jedno a nemiloval mě. Jsme spolu 2 roky... Jak to máte vy ? Taky by vás to mrzelo nebo proste jen řeším blbosti a je to normální ?
Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu7.7.2018 15:21

    Chlapi to maji jinak. Nemaji potrebu to vyjadrovat slovne. Pokud te miluje, poznas to z jeho chovani. :)

  • Pro mne je toto vyznání úplně nejvíc a bylo pro mne hrozně těžké ho vyslovit. Měli jsme to přesně obráceně. Přítel mi to říkal a já dlouho nedokázala odpovědet stejně. Trvalo mi to taky možná ty dva roky. I když jsem tu lásku cítila a dokázala říct "mám tě ráda", mela jsem pocit, že vyslovením těch dvou slov se stanu hrozně zranitelnou. Podle mne je více důležité, jak se člověk chová, než jestli to řekne. Jsou lidi, co svou polovičku brutálně zbijí a pak ji řeknou, že ji milují, lidí, co to řeknou manželce i milence ve stejný den, lidi, co to řeknou deseti různým lidem za život, a pak i lidi, kteří milují, chovají se tak, ale buď to neřeknou, nebo až pozdeji...

  • Mozna se boji za slova vyslovit..i kdyz to tak citi. Ja pritele milovala..a dlouho mi trvalo nez jsem ta slova dokazala rici....opravdu...ale asi bych se ho na to zeptala..jestli ma problem se slovne vyjadrit..

  • My si ,miluji te,říkáme každý den. :-)

  • Můj přítel to nechce říkat.

  • Každý na to není, ale přiznám se, že mně by to nedalo a zeptala bych se ho, jak to má on..

  • Nemusí to nic znamenat. Řekla bych, že je to hodně i o povaze člověka. Já jsem s manželem dohromady už 13 let a ne jen, že jsem to nikdy neslyšela já od něho, ale dokonce jsem to ani já nedokázala nikdy vyslovit nahlas. Patřím k lidem, kteří neumí dávat svoje city a emoce najevo a prostě to všechno držím v sobě.
    Občas jak vidím známé nebo i třeba ségru s manželem, jak se k sobě chovají po 15 letech, tak jim to závidím. Ale prostě nedokážu tu svoji část povahy přemoci.
    Takže se spíš zaměř na to, jak se k tobě jinak chová a jestli je všechno mezi váma v pohodě.

  • Nedívejte se na ty Gilmorova děvčata....svítí sluníčko, jděte radši ven.... :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist