Skoro 13 leta chodi s 16 letym

Otázku položila: Bývalá uživatelka #206952 3.1.2021 8:53

Ahoj, za chvili oslavim sve 13. narozeniny a nasla sem si 16 leteho pritele... On je strasne mily, hodny, sympaticky, ale kdyz se to dozvedela moje mamka tak rekla ze to tak nejde a at se hned rozejdeme, ze prej s nim nemuzu chodit protoze jsem jeste pod zakonem... Ano, vim ze jsem pod zakonem ale my nic spatneho nedelame... Pusa a drzeni se za ruce je prece povolene... Pripadne vam nas vztah normalni nebo ne?? Dopredu dekuji za odpovedi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejsem si jistá, jestli tvůj partner bude chtít 2 roky čekat na sex, nebo tě bude nutit dřív, což je nezákonné. Obavy rodičů chápu.

  • Pokud spolu nespite tak to normální je.

  • Myslím si, ze vztah má být nejdříve po vyjití základní školy. Ne až tak kvůli věku, ale že na vztahy je dost času... Řeší se vztahy dřív jak povinné dokončení základní docházky.
    Kamarádi OK, víc nechat na později, až nebudeš muset řešit jestli ti je 15, nebo není, jestli jen pusu nebo i něco víc.

  • Hele mě to normální v této době přijde. Hlavně nebrat vztah tak, aby ses zhoršila ve škole. Berte to vážně a tak jak se má ale nemůže to mít vedlejší účinky aby ses zhoršila ve škole. Srazy a další máte povoleno jen sex je zákony zakázán a je od 15let

  • Mě to přijde normální a bez problémů... Tvá mka má sice strach ale nemůže bránit tvému rozhodnutí a průchodu svým vlastním životem. Z právního hlediska je to v pořádku když nemáte žádný sex.

    Andrea Veselá, studentka práv a sociálních věd

  • bibinv3.1.2021 16:44

    Je to individuální, v každé rodině jiné. Já měla ráda kluka ve 14, ale naši mi ho zakázali. Zůstala jsem tedy u platonických lásek. V 17 jsem se zamilovala a to byl podle mě ten správný věk na opravdový vztah. A jsme spolu už 21 let. Neměnila bych. Ve 13 je podle mě brzy, ale můžete být kamarádi a slíbit si, že na sebe počkáte, až ti bude 15. Vaše láska se tím posílí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist