Školka a noční počůrávání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #209485 6.9.2015 7:47

Dobré ráno,
máme problém s naším tříleťákem. Hrozně špatně nese nástup do školky. Chodí jen do oběda, ale stejně tam prý skoro celé dopo propláče :-( to doufám,že se zlomí, ale teď o víkendu se mu stalo, že se v noci počůral. Je krátce bez plinek na noc (přes den od roku a půl) a teď nevím,jestli je to stresem ze školky nebo se to tak stává. Budu ráda za každou radu a zkušenost. Co teď? Vrátit plínky? V noci jsme ho jednou budili, když hodně večer pil. Dneska se počůral okolo 3, přestože byl okolo půlnoci na záchodě.

  • 06.09.2015 10:40:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Duckie6.9.2015 10:11

    Plínky rozhodně ne. Viděl by, že když se počůrá, tak dostane plínu a bude to v pohodě. Nehody se stávají i starším dětem a pokud je to stresem že školky, tak to odezní. Dala bych tomu čas, takže za mě plínu NE!

  • Skuste to vydrzat, podla mna to casom prejde....niekomu adaptacia v skolke trva dlhsie. Pracujem v skolke a musim povedat, ze z takychto deticiek sa casom vykluli najspokojnejsi skolkari:-). Plienky by som nedavala na noc, len sa to snazte brat v klude a nestresovat...

  • Ahoj loni jsme měli stejný problém.Plinku určitě nedávat.nám se malý takto počural třikrát po sobě.poprvé jsem řekla nevadí stane se,podruhé jsem trošku nadávala a řekla že je prasátko,potřetí jsem už natvrdo řekla že je prasátko a že velký děti se nepočurávají a že by se mu děti smály.a zafungovalo!mimojiné jsem dala pod prostěradlo takovou nepromokavou podložku.

  • já bych asi dala plínku, pro jistotu, ať se ráno nestresuje ještě tím, že se počůral. myslím, že je to reakce na nástup do školky, a časem se to zase srovná

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist