Škola pro dceru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439967 14.2.2022 18:24

Hezký den dcera (14) chce být herečka chodí do 7 třídy. Známky má průměrné chodí do sboru a učí se na klavír.
Příští rok chce do dramaťáku Jinak má vlnité tmavě hnědé vlasy do půli zad je vysoká (170 cm) střední postavy. Myslíte jsi že by na to měla ? A máte nějakou podobnou zkušenost z dětmi ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kleres14.2.2022 20:07

    Já bych ji naopak podpořila. Je super, že už v tomhle věku má trochu představu, kam by ji to táhlo. Ne každý má takové štěstí a najde si něco, co ho baví a může ho to do budoucna i živit. Jistotu úspěchu nemá nikdo, důležité je chtít jít za svým cílem. A změnit obor se dá vždy ;-)

  • HaSha15.2.2022 11:15

    Já měla vždycky zájem spíš o psaní, ale znám dva kluky, co se hlásili na DAMU na herectví. Jeden štíhlý, uměl hrát na saxofon, zpíval, hrál v dramatickém souboru většinou hlavní role, nedostal se (prosadil se časem jinak moderuje v rádiu). Druhý byl zavalitější, trochu zpíval, nikdy nehrál, ale skvěle recitoval. Komisi přišel jako zajímavý typ (že by teď ale někde hrál, nevím). Přijímačky nejsou soutěž, nejde o to zahrát Rachmaninova bez chyby, člověk musí prostě zanechat dojem. Určitě bych dceru podpořila, minimálně má šanci ukázat, co v ní je, co dokáže, když jde za cílem, který si vybrala sama. A i kdyby to nedopadlo, komise se může zmýlit, buď v danou chvíli její potenciál uvidí, nebo ne. Určitě to není položený jako "má na to, nebo nemá".

  • Koukněte na televizi. V dnešní době má šanci každý. ;-)

  • Sestřenice měla známky skvělé, zároveň se věnovala tanci, zpívala i hrála na hudební nástroj. Toto by měl student umět. Přesto se nedostala. Určitě i ale záleží, kam by se dcera hlásila. Ty prestižnější určitě budou mít větší nároky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist