Škola

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52844 24.3.2012 8:14

Ahoj. Mám takový problém a nevím jak ho řešit. Psali jsme písemku z UCE na leasing. Při předávání opravených testů jsem chyběla. Učitelka tvrdí, že můj test předala mé spolužačce spolu s dalšíma dvěma testama. Spolužačka se dívala co dostala a dostala do ruky právě dvě písemky a tu mou třetí ne. Pro jistotu, že by se spolužačka přehlédla jsme prohledali její skříňku, kabelku, sešity, prostě všechno. Jak mám té učitelce oznámit, že mi ztratila test? Jedná se totiž hlavně o to, že v testu jsem si "našla" jen jednu chybu, ale dostala jsem za 3. Když jsem se právě na test chtěla podívat tak není. Možná že těch chyb mám víc, ale jak to mám zjistit bez testu? Nevíte jak to řešit? Nestalo se Vám to některé?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone24.3.2012 10:47

    Podle mě je zodpovědnost za testy na učitelce. Pokud ona dala spolužačce tvou písemku, tak musela počítat s rizikem ztráty. Navíc pokud máš pocit, že jsi dostala známku, kterou si nezasloužíš, ale nemáš na čem stavět, je problém. Ona hlavně ti učitelka nemůže zapsat známku, aniž by měla ten test. Takže by měla tvoje spolužačka zajít za učitelkou a říct jí, že ten test nemá (ztratila ho) a pak se to nějak řešit. Buď se test najde, nebo ho budeš muset napsat znovu :(

  • Já si myslím, že toto je tvrzení proti tvrzení, myslím, že 3 není až tak špatná známka...a jedna sem, druhá tam...já bych to neřešila ;) zbytečně uděláš jen dusno mezi ní a Tebou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist