Široké balení kyčlí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27631 17.2.2012 13:49

Ahojte, nevíte, co přesně znamená závěr z vyšetření kyčlí SONO: II B, 70%. Dr řekl, že je vše v pořádku, ale doporučil široké balení jako prevenci do 4 měsíců.
Díky

Jinak malej má 3 týdny a jde mi o to, jestli je to do 4měs opravdu nutné:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych radši plíny navíc (látkové přes papírové) dávala. Lepší preventivně dávat, než aby to pak bylo špatně. Slyšela jsem od známých o chlapečkovi, který pak musel být v takovém speciálním postroji.
    Nám doktor řekl dvě navíc, i když v papírech máme psanou 1 jednorázovku a jen 1 látkovku. mají v tom asi bordel.

  • Ahoj.
    Já se ptala ihned po vyšetření na SONU. Holt jsem zvědavá matka.;-) Doktor nám totiž také řekl, že doporučuje jako prevenci široké balení. Na mou otázku co to znamená. Mi odpověděl, že máme dávat dvě papírové pleny.
    Jinak jestli je to nutné. Kamarádka to nedělala a na tom dalším SONU dopadli tak, že dávali široké balení až do sedmi něsíců.

  • ahojky, tak mě nic na šestinedělní neříkali nic, jen že je to dobrý a tak jsem se ptala, takže nemusím dávat další plenu, on říkal, že můžu (dobrovolnosti se meze nekladou), ale nemusím, tak jsem nedávala a na čtyřech měsících, vše ok. Je to individuální. kamarádka měla jedno dítko v porodnici dobrý a od šestinedělí dávali široké balení až do půl roku a u druhého v porodnici blbý a na šestinedělí už dobrý.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist