Shellack

Otázku položila: AnonymkaSabinka 10.2.2022 2:50

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo kdo chodí na shellack? Já jsem byla tenhle měsíc po 4. A první měsíc jsem nespokojená. Nehty se odloupali skoro hned.. jinak mi vydrží hezky cca 14 dní a pak to jde z kopce. Třeba se mi celý nehet sloupne atd. Dle mého názoru se asi moc macham ve vodě atd. Dělám pečovatelku v domově důchodců tak třeba i tím že jsou více opouzivany? . Chtěla jsem se zeptat jak dlouho vydrží vám a jak jste s ním spokojený? Já řekla že tomu zkusím dát ještě šanci. Protože je to rozhodně lepší než nějaký umělý.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já na shellacu byla jednou, s tím, aby to bylo co nejprirozenejsi a dlouho mi vydržely.
    Na to, ze skoro nic nedělám (jsem studentka) mi vydržely necelý týden, takže jsem taky zklamaná. Jako na to že to zrovna taky není nejlevnější kolem 200-400,- tak výsledek otřes. Pokud něco děláte, tak to bude určitě i tím.
    Za mě Teda nejlepší chodit na klasicky gel lak k nehtarce. Pokud nechcete dlouhé umělé, tak nechat udělat na svoje😊 vydrží skoro měsíc a mate klid:-)
    Shellac jsem si chtěla pořídit domů, tak jsem prvne zasla k nehtařce, než si pořídím sadu. Ale když od nehtařky vydržely sotva týden, tak domu to tedy nechci:-D
    Za mě už nikdy:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist