Seznamování se dvěma muži

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378903 19.5.2021 22:35

Ahoj všem du si tak nějak pro radu. Nikdy se mě nestalo, že by o mě jevili zájem dva muži na raz. Jeden je mladší než já. Schazeli jsme se sex byl také (po čase). Vše v pohodě. Pár dní na to mi vyznal lásku. Ale začal se chovat divně, když mi volá a je tam někdo z jeho rodiny dává mi např. Mamku na ucho abychom jsme pokecali atd.. Jenže já mu řekla, že se do vztahu nehrnu, že chci tomu dát volný průběh(nic jsem nepocitovala a necítím) a chtěla do doby než se objevil ten druhý je starší jezdí za mnou 2h cesty. Je vtipny, usměvavý, krásný, a stalo se co vlastně sama vím. Já se do něj zamilovala (neřekla jsem mu to jsme na začátku) ale chtěla bych aby se o mě zajímal tak jak ten první který píše za den ptá se co děláš, nechybí ti něco, jak jsi se dnes měla, atd.. Tento starší vůbec a když jsme se viděli řekla jsem mu že když jsme spolu je to nádherné ale že jak odjede tak žádná komunikace s že ta mě chybi. Chybí mi vědět, že se o mě zajímá že mě opravdu chce. Odpověď zněla :vždyť je to hezké přeci že když se uvidíme tak si máme co říci a nemlcime. Ano je ale 14dni co se pak nevidíme tak se mě ozve třeba jen 3dny v týdnu kdy napíše jen 2-3 zprávy. Líbí se mi na něm vše. Nespěchá ani na sex. Tvrdí, že to je ne podstatná věc která patří ke vztahu ne k poznávání se. A že o mě stojí a líbím se mu. Ale mě to chybí. Něco takového jsem nikdy necítila. To obejmuti pusa a čelo ten smích jeho vyprávění zážitků nad kterými se zasmejeme. Proč ale ta komunikace z jeho strany je pak chladná. Nedávno jsme si psali v noci. Napsal že nemůže spát že přemýšlí. Napsala jsem a nad čím pak? A on že nic důležitého a zajímavého. Napsala jsem že mě to zajímá. Napsal nic. A tím to skončilo a až dnes napsal jaký jsi měla den. Já odpověďela a už zas pak nic. Jsem z toho zmatená. A vím že teď nedelam správnou věc když toho druhého mám stále na drátě. Přemýšlím zda to ne skočit úplně a být prostě sama. Mám celý život smůlu na chlapy a už jsem unavená z těch zklamání.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy20.5.2021 9:07

    Tomu prvnímu bych jasně řekla, že ne. On už si maluje, jaký jste úžasný pár a ty ho nechceš. Navíc já bych teda stíhače nechtěla ani za nic, pak se z toho může vyklubat akorát tak majetnickej žarlivec nebo závislej ťunťa. Tohle naopak u toho druhého nehrozí, protože se chová jako muž a to tě na něm jistě přitahuje, vždyť už ses zamilovala :-) Někdo prostě na vypisování není, upřednostňuje osobní kontakt, vždyť je to milé. Teď jsme se zvykli, že druhého máme na lusknutí prstu připoutaného u mobilu a běda, aby neodepsal :-o
    Cítit zájem je určitě fajn a on ho má, nehledej problém, kde není. Nikdo ti nemůže DÁT lásku, jen ji v tobě vzbudit (což on očividně udělal). Lásku můžeš dát jen sama sobě, to si spoustu lidí neuvědomuje a neustále od protějšku žádají, aby jim naplnil pohár láskou, kterou oni sami k sobě necítí. Ale to nejde.

  • Zkus být chvíli sama, já si myslím, že ten druhý je zadaný a nebude to tak jednoduché, možná proto jsi se i zamilovala, je to snazší se zamilovat do někoho komplikovaného, ale pak je to složitější ve vztahu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist