Seznamovák Univerzity Pardubice - jet nebo nejet?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #386340 19.7.2018 17:47

Ahoj,
v září chci nastoupit na Pernerovku do Pardubic (dopravní fakulta), před pár dny mi přišel email s nabídkou na seznamovák pro prváky. Zatím o tom jen přemýšlím, ale na jednu stranu se celkem bojím, že se tam při tak velkém počtu lidí s nikým neseznámím a nezapadnu (na jednu stranu se stydím i z toho faktu, že to má být na Mácháči a kvůli mé obéznější postavě se budu jistě před lidmi dost stydět, zda na mě nebudou hledět skrz prsty - samozřejmě se pokouším hubnout, ale to tu rozebírat nechci).
Na druhou stranu je to opravdu velká příležitost, ale na druhou stranu bych ráda i jela týden po seznamováku na přípravný kurz matematiky a fyziky (také pro prváky dopravní fakulty), kde by byla i součástí prohlídka školy, která je bohužel zrovna v den, kdy já nemohu.
Problém je však ten, že přemýšlím, zda do obojího jít. Obojí je v hodnotě necelých 6000,- a i když si o prázdninách teď dost vydělám, nechci zase toho tolik utratit. Ke všemu moji rodiče mají tyto dva týdny dovolenou a ráda bych s nimi také trávila nějaký ten čas, ovšem pokud bych jela na obojí bylo to pouze o víkendech.

Vím, že se jedná o prkotinu, ale zajímal by mě váš názor. Co byste dělali vy na mém místě? :)

Jak se zdá, tak nakonec asi pojedu, děkuji všem za odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy19.7.2018 20:25

    Před pěti lety jsem nastupovala na UPCE na chemičárnu (sakra to uteklo! :-D ) a na seznamovák jsem jela. Poznala jsem tam lidi, se kterými jsem si blízká i teď po škole, někteří jsou už úplně jinde v republice a s jinýma se vídám častěji. Určitě je to fajn pro začlenění. Po příjezdu vás rozdělí podle fakult a pak se třídíte do chatek do cca 5 lidech. Taky je nutno počítat s tím, že to není žádný luxusní kemp, ale starší chatky. Kdybych se měla rozhodnout znovu, tak bych jela :-)

  • nevím teda konkrétně, jak to má UPCE, ale brácha organizoval několik let seznamováky univerzity HK a podle fotek to byly super akce. :-D Já bych určitě jela. je těžší pak zapadnout do party, která se vytvořila už na nějaké jiné akci, než se seznámit takhle neformálně, když se všichni potkáte poprvé :-)

  • Risu19.7.2018 18:42

    Kamarad letos udelal Bc. na dopravce. Na seznamovaku byl a doted na to vzpomina :-D
    Jela bych.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist