Seznámení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195851 23.2.2020 19:19

Ahoj. Je mi 17 let. Nikam nechodím jelikož nemám kamarádky a sama nikam jít nechci. Jak se mám seznámit s nějakým klukem? Nebo neznáte nějaké dobré seznamky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk23.2.2020 19:48

    A chodíš aspoň do školy, práce, na brigádu, zájmové kroužky, akce s rodinnými příslušníky, atd.? Co třeba se poohlédnout tam?

  • vyraž, kamarádky potkáš tam .. nebo pojď se mnou ..:-D:-D:-D

  • Po tom co sleduju na netu v souvislosti s dokumentem ,,v siti,, bych se na seznamky vys.... Nevadi ze je ti ,,jen,, sedmnact, uchylove muzou ublizit i starsi holce.
    Nefnukej ze nikam nechodis, zkus to změnit :-) najdi si nejaky krouzek, chod na cviceni, do knihovny.. Ja teda nevim ale určitě mas aspon jednu kamosku nebo nejakou znamou, se kterou byste mohly nekam vecer vyrazit a poznat nove lidi ne? :-)

  • :-DA odkud jsi?
    Zkus si třeba někoho přidat na FB (hledat podle místa bydliště a přibližného věku podle fotek) a seznámit se tam s ním, pak můžete zajít ven a uvidíš :)
    Jinak seznámit se dá kdekoli, jak už bylo řečeno např.: v knihovně, posilovně, venku třeba v parku, různé kroužky tance, zpěvu, jógy apod.
    Chápu, jestli jsi stydlivá a dělá ti problém na někoho promluvit. To jsem třeba já. Za pěkným klukem bych se nešla zeptat kolik je hodin, ani kdybych opravdu nevěděla kolik je :-D :-D
    Pokud ten druhý se začne seznamovat, nemám problém se bavit.
    Ale pokud opravdu se seznámit chceš, tak třeba ta knihovna nebo posilovna je ideální místo bych řekla. Můžeš začít typem: "Prosím tě, nevíš kde je tady oddělení poezie? Jsem tu poprvé a nevyznám se tu." Nebo v posilovně můžeš někoho oslovit s tím, jaký stroj použít na posilování nohou. :)
    Přeji hodně štěstí, ať máš někoho k sobě :-)

  • Já jsem se teda s přítelem seznámila na seznamce (Badoo), a myslíš si, že pokud holka nemá v hlavě nasráno (pardon), tak nebude posílat nahý fotky, scházet se s pochybnýma lidma a tak. Úplně bych to neodsoudila, i když sama jsem se nechtěla seznámit přes internet no a shodou náhod se to stalo :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist