Seznameni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #28516 13.11.2011 18:58

Cau holky, davno uz nejsem pubertak, ale tohle se mnou vazne zamavalo. Jela jsem busem a pak i tramvaji s jednim klukem. Nebyl zadnej blizsi kontakt, krome toho ocniho :D Koukali jsme po sobe nepretrzite temer celejch 20 minut cesty do doby, kdy jsem musela vystoupit. Nejsem ten typ, co hned kazdyho druhyho oslovi, takze jsem se neodvazila. On se ale taky neodvazil, bohuzel. Napadlo me napsat cedulku neco ve stylu "hleda se..." a vylepit to na zastavce, kde jsme oba cekali na ten bus.
Sance, ze se na to chytne zrovna ten, kterymu je to urceny, je asi minimalni, co.. A jak byste se na to divaly, kdyby jste byly klukem a vedely, ze je to narazka na vas. Ozvaly byste se?
Ze jsem se mu libila (a on me) bylo evidentni, nvm proc se neodvazil..
A stalo se nekdy vam nebo nekomu vasemu znamymu, ze by vas jen tak "na ulici" kluk oslovil?
Diky za nazory :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8913.11.2011 19:43

    Hele mně se jednou stalo, že jsem chodila po městě, nakupovala jsem a pořád za mnou jezdilo auto :D Bylo to hrozně nenápadný, pak najednou zastavilo na parkovišti, vylezl z auta kluk a jen tak se mě zeptal, jestli teď nemám čas, řekla jsem mu, že nevím na co, že čas nemám (bylo mi tehdy asi 18), tak řekl, že nic a odešel :D Dodneška nevím, o co mu šlo, i když tipy samozřejmě mám. Já také nejsem ten typ, co by kluka jen tak v tramvaji oslovil. Ale říkat, že nevíš, proč se neodvážil .. to je jako ty, proč ty ses neodvážila.. ;) Myslím, že když dáš cedulku na zastávku, tak je mizivá šance, že se ozve, já osobně bych se na takové cedulky neozvala a myslím, že klukům takové věci nic neříkají.

  • nevím, proč jsi ho sama neoslovila... nic na tom není

  • petulinkaa1313.11.2011 19:15

    jeeejej a kolikrát oslovil :-) ale víš jak to je,pokud se vidět ještě máte, uvidíte se :-) neboj :-)

  • Pokud jste jeli stejným busem i tramvají, tak myslím, že se ještě uvidíte...zkus jet ve stejný čas, jako když jste se poprvé viděli. Třeba jel jen náhodou a už se nikdy neuvidíte, ale třeba taky ne :)
    Jinak se mi taky při běžném provozu nestalo, že by mě někdo oslovit..ani já bych to nejspíš neudělala...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist